Beyaz TV’nin adından sıkça söz ettiren sunucusu Nur Viral biyografisi konusunda en çok araştırılan isimlerdendir. Günümüzde Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var adlı programın sunuculuğunu üstlenen Nur Viral, özellikle evlilik hakkında yaptığı açıklamalarla oldukça konuşulmaktadır. Peki, Nur Viral kaç yaşında? İşte ünlü sunucu hakkında merak edilenler…

Nur Viral Kimdir?

Eğitim hayatını İstanbul’da tamamlayan Nur Viral, yükseköğreniminin ardından Üsküdar Musiki ve Kadıköy Anadolu Musiki Cemiyeti’nden dersler almıştır. Bu cemiyetin konserlerinde de sunuculuk yapan Nur Viral, kariyerine bu alanda devam etmeye karar vermiştir. Bu sebeple spikerlik ve diksiyon eğitimi almış ve başarıyla tamamlamıştır.

Ülkemizde özel radyoların açılması ile birlikte meslek hayatına başlayan ünlü isim, 1993 yılında kariyerine adım atmıştır. Nur Viral bu kapsamda, uzun yıllar boyunca 5 Mevsim adlı Türk sanat müziği programı sunmuştur.

Ardından radyoda haber spikerliğine başlayan Nur Viral, aynı zamanda Türkiye’nin ilk sağlık programı olan Bizim Doktorlar’ın sunuculuğunu üstlenerek kariyerine devam etmiştir. Nur Viral bu programın ardından, sıkça söz ettirmiş ve kameralar karşısına çıkmıştır. Bu kapsamdaki ilk işi ise Tatlıses TV’de sunduğu Hayat Ağacı adlı sağlık programı olmuştur.

Nur Viral Kac Yasinda 7

Beş yıl boyunca Hayat Ağacı’nın sunuculuğunu yağan Nur Viral, kariyeri konusunda adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Bu kapsamda ise Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV isimli televizyon kanallarında yemek ve sağlık programları sunarak kariyerine devam etmiştir. 2017 yılından beriyse Hayatta Her Şey Var adlı gündüz kuşağı programını sunmaktadır.

Ayrıca merak edenleri için Nur Viral Instagram’da ‘@nurviral’ kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ünlü sunucunun 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Nur Viral Kaç Yaşında?

Televizyon ekranlarının sık konuşulan ismi Nur Viral kaç yaşında olduğu konusunda da oldukça merak edilmektedir. Nur Viral 13 Mayıs 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 49 yaşında olan ünlü isim, genç görüntüsüyle oldukça dikkat çekmektedir.

Nur Viral Kac Yasinda 1

Nur Viral Nereli?

İstanbul doğumlu olan Nur Viral bugüne dek olan hayatını burada geçirmiştir. Ancak Nur Viral’in aslen nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi yer almamaktadır.

Nur Viral Kac Yasinda 4

Nur Viral’in Programı Hangi Kanalda?

Nur viral kaç yaşında ve nereli açıkladıktan sonra, ünlü ismin en çok izlenen programından biraz bahsedelim… Günümüzde Hayatta Her Şey Var adlı programın sunuculuğunu üstlenen Nur Viral, hafta içi her gün saat 11.00’da ve Beyaz TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaktadır.

Hayatta Her Şey Var adlı programda Nur Viral astroloji üzerinde de oldukça durmaktadır. Bu kapsamda Nur Viral Nuray Sayarı ile birlikte günlük burç yorumları yapmaktadır. Bu kapsamda Nur Viral burcu konusunda da sıkça araştırılmaktadır. 13 Mayıs doğumlu olan ünlü sunucunun Boğa burcu olduğu bilinmektedir.

Evlilikler ve kadın erkek ilişkileri üzerinde de sıkça durulan program, özellikle ev hanımları tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu konuda ise Nur Viral Esra Ezmeci ile birlikte ilişki yorumlarında bulunmakta, tavsiyeler vermektedir.

Nur Viral Kac Yasinda 3

Nur Viral Evli Mi?

Ünlü sunucu hakkında Nur Viral kaç yaşında, hangi programı sunmaktadır ve eğitimi nedir gibi genel bilgilere yer verdik. Şimdi de Nur Viral’in özel hayatını inceleyelim. Yaptığı evlilikle sıkça konuşulan Nur Viral evli mi, bekar mı oldukça merak edilmektedir.

Günümüzde evli olmadığı bilinen Nur Viral, hayatı boyunca iki evlilik yapmıştır. Ancak merak edilen, ünlü ismin son evliliğidir. Bu evlilik 26 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşmiştir.

Aydınlı Muharrem Amca, 8. torununa gözü gibi bakıyor Aydınlı Muharrem Amca, 8. torununa gözü gibi bakıyor

Peki Nur Viral’in son eşi kimdir? Nur Viral Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski ekonomi baş danışmanı ve Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Cemil Ertem ile dünya evine girmiştir.

Çiftin çok konuşulan düğünü Roma Büyükelçiliği’nde olmuştur. Ancak evlilik çok uzun sürmemiştir. Nur Viral ve Cemil Ertem çifti 2019 yılında boşanmıştır.

Nur Viral’in Çocuğu Var Mı?

Nur Viral’in özel hayatı hakkında merak edilen bir diğer konu ise ünlü ismin bir çocuğu olup olmadığıdır. Ünlü sunucu Nur Viral’in yaptığı ilk evlilikten Serra adından bir kızı bulunmaktadır. Ancak Nur Viral’in kızı Serra hakkında detaylı bir bilgi yer almamaktadır. 

Muhabir: Ömer ARAZ