Nazillili Muhtar Sahalardan Kopamiyor 450353 9Dbdff97B5Ab835A3A816912C03C991A

Bozkır hafta sonları maçlarda saha komiseri olarak görev yapıyor. Nazilli İstiklal Mahalle Muhtarı 66 yaşındaki Mustafa Bozkır, küçük yaşlardan beri futbola olan ilgisine aynı heyecan ve merakla devam ediyor. 26 yıl Matematik öğretmenliği yapan ve profesyonel olarak Uşakspor, Kırşehirspor, Tokatspor ve Sökespor gibi takımlarda 1966-1985 yıllarında futbol oynayan Muhtar Bozkır, öğretmenlikten emekli olduktan sonra maçlarda saha komiseri olarak görev yapmaya başladı. Aynı zamanda yaşadığı mahallenin sorunlarını çözmek için 2019 mahalli seçimlerde Nazilli’ye bağlı İstiklal Mahallesi’nde aday olan ve seçilerek muhtar olarak görev yapan Bozkır’ın enerjisi görenleri hayran bırakıyor.

“FUTBOLDAN KOPAMADIM”

Uzmanlar uyardı: Kart şifreniz bu rakamlardan oluşuyorsa dikkat! Uzmanlar uyardı: Kart şifreniz bu rakamlardan oluşuyorsa dikkat!

Yeşil sahadan uzak kalamadığını ifade eden İstiklal Mahalle Muhtarı Mustafa Bozkır, “Küçük yaşlarda beri futbola ilgim çok. Profesyonel takımlarda futbol oynadım. Öğretmenlikte yaptım bu arada. Emekli oktan sonra mahallemin sorunlarını çözmek için 5 yıl önce muhtar oldum. Bir yandan mahallemin sorunlarını çözmek için futbol müsabakalarında stres atıyor. Bölgedeki bir çok takımı teknik direktör olarak çalıştırdım ve son 15 yıldır da saha komiseri olarak karşılaşmalarda görev yapmaktayım. Futboldan kopmadım. BU seçimlerde de İstiklal Mahallemin eksiklerini tamamlamak ve sorunlarına çözüm üretmek için 2024 Mart’ta yerel seçimlerinde yola devam diyorum. Her şey mahallem için” dedi.

Kaynak: NAZLI ALTINAYAR