Nazilli’de işletmeciliğini Murat Kınsız, Aydın Yağar ve Fikret Yağar’ın yaptığı NOVA Kahvaltı & Izgara Restoran, Dallıca’da Öykü Petrol yanında müşterilerine kapılarını açtı. NOVA Restaurant’ın açılışına Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, NTO Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sevgül Batur, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Olcay Akyıldız, Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci, Altıntaş Mahallesi Muhtarı Bahar Beşer, İsabeyli Mahallesi Muhtarı Akın Karakuyu, siyasi parti temsilcileri ile firma sahipleri Kınsız ve Yağar’ın aileleri, yakınları ve dostları katıldı.

Açılış Kur’an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualarla başlarken, firma ortaklarından Murat Kınsız’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Açılış kurdelesinin kesilmesi ile hizmete giren NOVA Kahvaltı & Izgara Restoran ortakları Kınsız ve Yağar kardeşler, tebrikleri kabul ederek katılım gösteren herkese şükranlarını sundular.
“AMAÇ SİZLERİ EVİNİZDE HİSSETTİRMEK”
Açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Murat Kınsız, “Bugün, hayalini kurduğumuz Nova’nın açılışında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, sadece lezzetli kahvaltı ve yemekler sunmak değil; samimi, sıcak bir ortamda sizleri evinizde hissettirmek. Bu süreçte destek veren aileme, dostlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve özellikle Öztürk Mobilya’dan Yalçın Öztürk’e, Mustafa Kahyaoğlu’na; maddi manevi yanımızda olan Hacı Feremez Yağar ve İzzettin Yağar’a teşekkür ediyorum. Her detayıyla özenle hazırladığımız bu mekânın, şehrimize yeni bir lezzet noktası kazandıracağına inanıyoruz. Buranın sadece bir restoran değil, dostlukların ve güzel anıların paylaşıldığı bir buluşma noktası olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. .
Açılışa katılan davetlilere Nazilli Gülü ve ayran ikram edildi.









