CHP Nazilli İlçe Örgütü, Kurban Bayramı'nın 4'üncü günü bayramlaştı. Parti binasında İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz ve partililer katıldı. 
“BİRLEŞEREK İKTİDAR OLALIM”
Kurban bayramını kutlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, “Kurban bayramı birlik, beraberliğin ve yardımlaşmanın bayramı. Ama ne yazık ki eski dönemlerdeki bayramları tadı şu anda yok. Önceki kurban bayramların vatandaşlarımız kurbanlarını keserler ve daha sonra eş, dost akrabalar ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşırlardı. Beraber hep beraber yemekler yenirdi. Ne yazık ki ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde vatandaşlarımızın kurban kesme imkanları yok oldu. Değil kurban kesmek evlerine et alamaz oldular. Yerel seçimleri en iyi şekilde atlattık. Önümüzde genel seçimler var. Yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlere de birlik beraberlik içinde en iyi şekilde Türkiye İttifakı çatısı altında daha çok birleşerek iktidar olup CHP’li Cumhurbaşkanı olacak. Herkese iyi bayramlar” dedi.  

Nazillide Chp Bayramlasti Birlik Beraberlik Vurgusu Yapildi 480080 998515D6295D18D652887De354C2206A
“HALKLA KUCAKLAŞAN BİR HİZMET ANLAYIŞI İÇİNDE OLACAĞIZ”
Yerel seçimlerde yani 31 Mart’ta bayramların başlangıcını yaşadıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, “Örgütümüz ve sizler yaşattınız. CHP Nazilli’de  30 yıl sonra belediyeyi kazandı. Ve bundan sonra kimse Nazilli Belediyesi’nin CHP’den alamayacak. Bayramlar bizim için 31 Mart’ta başladı. Örgütümüze ve milletvekillerimize mücadelesi için teşekkür ediyorum. Dostluğumuz bu bayramda pekişti. Daha mütevazi, halkla kucaklaşan bir hizmet anlayışı içinde olacağız. Çünkü böyle yaparsak 2028’de kesinlikle CHP’li bir cumhurbaşkanı ve bakanlar olacaktır. Önümüzde çok daha güzel bayramlar olacak” şeklinde konuştu. 

Chp
“CHP’Lİ BELEDİYECİLİK RANTÇI DEĞİL HALKÇIDIR”
Milletvekili Evrim Karakoz yaptığı konuşmada, “Aydın örneğinde olduğu gibi başarılı yerel yönetimler sayesinde genel oylarımız artı. Genel seçime kadar örgütlerimize ve başkanlarımıza ciddi görevler düşüyor. CHP’li belediyeciliği vatandaşlarımıza anlatmak zorundayız. Çünkü CHP’li belediyecilik rantçı değil halkçıdır. Belediyecilik yol ve park yapmaktan ibaret değil, herkese dokunmak zorundayız. Tüzük kurultayında örgütlerin karar alma mekanizmalarında etkin olmaları için ne gerekiyorsa yapılacak. Üç dönem kuralı ve önseçim gelmesi için çalışacağız. Kimin ne olacağına örgüt karar verecek” dedi.  

Nazillide Chp Bayramlasti Birlik Beraberlik Vurgusu Yapildi 480080 1Ffb319E66B9Bbfbd247F67Db451Db0A
BÜLBÜL YENİ TÜZÜK VURGUSU YAPTI
CHP’nin kişilere bağlı bir parti olmadığını ifade eden Milletvekili Süleyman Bülbül, “Yeni tüzükte yönetim kurulu üyelerinin ve beledi meclisi üyelreinin birinci dereceden akrabaları belediyelerde çalışmayacak. Belediye başkanını, milletvekillerini, meclis üyelerini özgürce seçeceksiniz. İtiraz felsefesine sahip üyelerle birlikte 2028’de meydanlara sığmayacağız birlik içinde olursak. İlk önce örgütü koruyacağız sonra vatandaşın her sorununu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Chp 1

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR