Nazilli Belediyesi, bir yıl önce başlattığı kadın girişimcileri destekleme hamlesine bir yenisini daha ekledi. E-ticaret eğitimi alan ve bu alanda faaliyet gösteren kadınların satışlarını artırmalarına yönelik düzenlenen "Ürün Çekim Teknikleri ve Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi" büyük ilgi gördü. Nazilli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürlüğü tarafından planlanan ve Nazilli Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından verilen eğitim 3 gün sürdü.

Nazilli Belediyesi Girisimci Kadinlari Desteklemeye Devam Ediyor 01C163A4393Afd49Adc3101Ff5124546

Eğitimde, ürünlerin sosyal medyada dikkat çekici bir şekilde sergilenmesi için büyük önem taşıyan ürün çekim teknikleri ve günümüz ticaretinin olmazsa olmazı olan sosyal medya kullanımı konuları detaylı bir şekilde işlendi.

Eğitimi, alanında uzman isim olan Nazilli Fotoğraf Sanatı Derneği Eğitmeni Kamil Okyay verdi. Katılımcılar, uygulamalı eğitim sayesinde ürünlerini profesyonel görsellerle pazarlama yeteneklerini önemli ölçüde geliştirdi.

Nazilli Belediyesi Girisimci Kadinlari Desteklemeye Devam Ediyor F697461Ff542A50C54977D81Ea8Ec0A4

Yoğun ve verimli geçen 3 günlük eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgelerini takdim eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik Başkan Tetik; "Kadınlarımızın sosyal hayatta daha fazla rol almasını ve en önemlisi ekonomik özgürlüklerini destekleyecek bu tarz eğitim ve çalışmalara çok önem veriyoruz. Geçen yılki e-ticaret kursumuzun ardından bu tamamlayıcı eğitim ile girişimci kadınlarımızın rekabet gücünü artırmayı amaçladık. Kadınlarımızın üreteceği gelecek fikirlere ve tavsiyelere açığız" dedi.

Efeler’in ekipleri daha yeşil bir kent için çalışıyor
Efeler’in ekipleri daha yeşil bir kent için çalışıyor
İçeriği Görüntüle

Nazilli Belediyesi Girisimci Kadinlari Desteklemeye Devam Ediyor 069892252D4F706Ac5D01D562C309928

Kaynak: HABER BÜLTENİ