Aydın Söke'de 3519 m² arsa mahkemeden satılıktır Aydın Söke'de 3519 m² arsa mahkemeden satılıktır

Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla Kuşadası Old Town Tanneries’da düzenlenen, ‘9.Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaretçileri çocuklar oldu. Kirazlı Selim Eren Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencileri ,Kuşadası’nda başlayan Resim Çalıştayı’nı ziyaret ederek dünyaca ünlü ressamların çalışmalarını inceledi. Kendileri için özel olarak ayrılan masalarda resim çalışması da yapan küçük ressamlar, çizdikleri resimleri  ile ressam abi ve ablalarından büyük takdir topladı. 

MİNİK RESSAMLARIN ÇALIŞMALARI İLK KEZ KİRAZLI’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

23 Nisan öncesinde düzenlenen sergi etkinliği ile öğrencilerin resim çalışmalarını Kirazlı’da, Kirazlı Selim Eren Ortaokulu bahçesinde sergilediklerini anlatan, Kirazlı Selim Eren Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selda Cengiz, ‘Öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları değerlendirmek istedik. Resimler 140 adet olunca da sergi düzenleyelim dedik. Bu şekilde, yapılan çalışmaları değerlendirmek öğrenciler için büyük motivasyon sağlıyor ve bu da öğrencilerimizin resim sevgisini katlayarak arttırıyor. Öğrencilerimin her biri ile gurur duyuyorum. Emeklerine sağlık. Etkinlikte emeği geçen Okul Müdürümüz Murat İnanlı , Hüzeyin Şengönül, öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere  sergimizi  gezmeye gelen davetlilere de teşekkür ederim’ dedi. 

DÜNYACA ÜNLÜ RESSAMLARI ÇALIŞIRKEN İZLEDİLER

Kuşadası’nda başlayan ‘9.Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’nda, dünyaca ünlü ressamlar ile bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Kirazlı Selim Eren Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Selda Cengiz ,’Öğrencilerim buraya gelecekleri için çok heyecanlı ve mutlular. Çok değerli ressamlarımızla tanışma ve çalışmalarını inceleme şansına sahip oldular. Öğrencilerim resim yapmayı çok seviyor ve umarım her biri buradaki ressamlarımız gibi iyi birer ressam olurlar ve bizler de gelip sergilerini gezeriz.  23 Nisan’ı böyle muhteşem bir atmosferde ve dopdolu bir resim etkinliğinde kutladığımız için de ayrıca çok mutluyuz’ dedi. 
 

Muhabir: AYLİN ESER