Restoranların beklediği eğitim KUTO’da başlıyor Restoranların beklediği eğitim KUTO’da başlıyor

Kuşadası’nda bayram hazırlıkları son hızıyla devam ederken, Arefe gününden başlayan yoğunluk, başta Kuşadalıklar olmak üzere Kuşadası esnaf ve turizmcileri de sevindirdi. Yaşanan bayram bereketi, Kuşadası’nda bulunan otellerdeki rezervasyon oranlarına da yansıyarak, otellerdeki doluluk oranları yüzde 90 oranında arttı.Kusadasinda Bayram Oncesi Yogunluk Sevindirdi 460910 B374Cc1356E96F56133A2057A299C828

Sabahın erken saatlerinde dükkan ve mağazalarının kepenklerini bayram müşterilerine açan Kuşadası esnafı, karşılaştıkları yoğunluk nedeniyle mutlu olduklarını söyledi. Ramazan Bayramı öncesi alış verişlerini hızlandıran Kuşadalılar’da hazırladıkları bayram ihtiyaç listelerini tamamlamak için kentin caddelerini doldurdu. Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de yoğun olarak alışveriş yaptıkları gözlemlenen kentte bayramın ilk gününden itibaren yoğunluğun artması bekleniyor.

Kusadasinda Bayram Oncesi Yogunluk Sevindirdi 460910 Bd0891Ac976D56B5A301F3C95B48B4Cd

YAZLIKÇILAR SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Türkiye’nin en gözde tatil mekanı haline gelen Kuşadası’nda, Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen yazlıkçılar da Arefe gününden yola çıkarak Kuşadası’na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı’ya akın etti. Vatandaşların, tatil yörelerine gidebilmek için, metrelerce araç trafiği oluşturdukları gözlerden kaçmadı. Edirne’de ki kışlık evinden tatil için Davutlar sahil sitelerine gelen yazlıkçı Pervin Gürkan, Kuşadası’nı çok özlediğini belirterek, ‘Edirne’nin soğuk kışından sonra Kuşadası’nda olmaktan dolayı çok mutluyum. Bayram münasebetiyle geldik ancak Ekim ayından önce gitmeyi düşünmüyoruz. Hava çok güzel. İnsanlar denize giriyor, güneşleniyor. Kuşadası’nda tatil yapabildiğimiz için çok şanslıyız. Herkesin bayramı kutlu olsun’ dedi.

Muhabir: AYLİN ESER