Kuşadası’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik ardından Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda devam etti.

ATATÜRK MEYDANI’NDA ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, saat 09:00’da sahilde bandı üzerinde bulunan Atatürk Anıtı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona eren törene, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri, ilçede görev yapan idari ve mülki amirler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda Kuşadalı katıldı.

Aydın Söke'de 3519 m² arsa mahkemeden satılıktır Aydın Söke'de 3519 m² arsa mahkemeden satılıktır

Kusadasinda 23 Nisan Senlik Havasinda Kutlandi 464461 9Fbdebae5D826C7A45B7Bc98Ff3120Ee

23 NİSAN’IN ADRESİ ÖZER TÜRK STADYUMU OLDU

Sabah saat 09.00’da başlayan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları saat 10:30’da Kuşadası Özer Türk Stadı’nda öğrencilerin gösteri ve sunumları ile devam etti. Stadyum’da düzenlenen törene Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cem Koray Eryılmaz, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçede görev yapan idari ve mülki amirler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Kuşadalı katılım gösterdi. Tören açılışında Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve Belediye Başkanı Ömer Günel öğrencilerin bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman günün anlam ve önemine değinen konuşmasını gerçekleştirdi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İBRAHİM ATAMAN’DAN ANLAMLI KONUŞMA

Kuşadası Özer Türk Stadı’nda düzenlenen törenin açılışında konuşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, ‘Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irndemizin temsil edildiği. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ,coşkusunu sevinç ve gururla hep birlikte bir kez daha kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kadim Türk milletinin geçmişten günümüze Özgülüğüne verdiği önemin vücut almış sevincidir’ dedi.

Kusadasinda 23 Nisan Senlik Havasinda Kutlandi 464461 2D5Fa003Fa4248940Ed835Ba6F6Df09F

ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR

Çocuklar, bir milletin geleceğidir. Onlara duyduğumuz sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, 23 Nisan'ları çocuk bayramı olarak hep kutlayacağız. Çocuklarımızın devletine sadakatle bağlı olmaları, kültürlerini, değerlerini koruyup yaşamaları. tarih bilinciyle eğitilmiş olarak geleceğe hazırlanmaları hepimizin en önemli ödevidir. Bu anlamda biz eğitimcilere son derece önemli görevler düşmektedir. Ancak günümüz şatlarında potansiyel bilgi kirliliğine, istismara da açık olan sosyal medya veya internet ortamlarından çocuklarımızı korumak hepimizin en önemli görevi haline gelmiştir. Bu amaçla çocuklarımızda bilimsel merak duygusunu kazandırmak, sanatın ve sporun herhangi bir dalında kabiliyetlerine uygun olarak kendilerini geliştirmelerine olanak sağlama çabamız, hep olacaktır. Egemenliğimizin devamı için kendi teknolojimize sahip olmak, stratejik araç ve gereçleri yerli ve milli kaynaklara yapmanın en önemli motivasyonu çocuklarımıza olan sevgi ve güvenimiz olacak olup bu yolda biz büyükleri olarak çocuklarımızı asla yalnız bırakmayacağız’ dedi.

Kusadasinda 23 Nisan Senlik Havasinda Kutlandi 464461 9F0C0D26Bae2F001C57Ffdd8E9951Be2
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataman’ın konuşmasının ardından, öğrenciler sergilediği halk oyunları ve çeşitli gösteriler, protokol üyeleri ve stadı dolduran vatandaşlara sergilendi. Öğrenciler, tören bitiminde uzun süre ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ilçe merkezinde ve sokaklarında bando ekibi ve Kuşadası Halk Dansları Akademisi’nin gösterileri ile devam edecek.

Muhabir: Aylin Eser