31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde, güven tazeleyen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ikinci hizmet dönemine başladı. Yeni dönemde İncirliova’ya birlikte hizmet edeceği ekibini oluşturmak için kolları sıvayan Başkan Kaya, meclis üyelerinden Metin Korucu ve Polat Tanrıkulu’nu, bürokratlardan da Çetin Bayatlı’yı belediye başkan yardımcısı olarak belirlemişti.

Nazilli’de Gazi eşi onurlandırıldı! 11 yıl sonra gelen unvan madalyasını teslim aldı... Nazilli’de Gazi eşi onurlandırıldı! 11 yıl sonra gelen unvan madalyasını teslim aldı...

Baskan Kayadan Acarlar Adimi Ertug Koordinator Oldu 464454 31D2A2F0763Aca272C8Bca99D61Df7Ef

Başkan Kaya’dan yeni bir görevlendirme geldi. İlçenin en büyük mahallesi olan Acarlar’a yatırım ve hizmet gitmesinde sıkıntı yaşanmasını önlemek isteyen Başkan Kaya, meclis üyelerinden Nazım Ertuğ’u da Acarlar Koordinatörü yaptı. Acarlar eski Belde Belediyesi hizmet binasında yer alan makam odasına yerleşen Ertuğ, görevine başladı. Söz konusu görevi kendisine layık gördüğü için Başkan Kaya’ya teşekkür eden Ertuğ, “Hizmet üretmek için çıktığımız bu yolda, gerekli en iyi hizmeti getireceğiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ertuğ’dan önce Acarlar Koordinatörü olarak Nedim Yıldız görev yapmıştı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER