İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Koçarlı’da ikamet eden Kıbrıs Gazisi Çetin amcayı hanesinde ziyaret etti. Gazimizle sohbet eden Türkoğlu, vatan uğruna gösterdiği fedakârlık ve kahramanlık dolayısıyla kendisine teşekkürlerini iletti.

Şehit ailelerini de unutmayan Türkoğlu, 2008 yılında Şırnak’ta uzman jandarma olarak görev yaparken terör örgütüyle girilen çatışmada şehit düşen kahraman askerin annesi Münevver hanımefendiyi ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamları iletilirken, şehidin aziz hatırası dualarla anıldı.
SARIÖZ AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Ziyaretlerin devamında Bakanlığın engelli evde bakım hizmetinden faydalanan Sarıöz ailesiyle bir araya gelen İlkay Türkoğlu, aile bireylerinin talep ve görüşlerini dinledi.
Aile odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Türkoğlu, engelli bireyler ve ailelerinin yaşam kalitesini artırmak için desteklerin devam edeceğini ifade etti. Türkoğlu, şehitlerin emanetleri ve kahraman gazilerin de her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekledi.






