Koçarlı Belediyesi tarafından organize edilen ve 28 Haziran’a kadar sürecek festival kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak, çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirilecek. Festivalin resmi açılışı ise etkinliklerin dördüncü gününde düzenlenen kortej yürüyüşüyle yapıldı.

Kocarli Festivali Kortejle Basladi 673545 C8E402

PROTOKOL YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ

Kortej yürüyüşüne CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ve eşi Tülay Arıcı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ile vatandaşlar katıldı.

Kocarli Festivali Kortejle Basladi 673545 21C94D

Başkan Arıcı’dan festival daveti: “Coşkuyu birlikte yaşayalım”
Başkan Arıcı’dan festival daveti: “Coşkuyu birlikte yaşayalım”
İçeriği Görüntüle

Belediye hizmet binası önünden başlayan kortej, ilçe merkezinde bando takımı eşliğinde ilerledi. Yürüyüşe, judo sporcuları, halk oyunları ekibi ve gösteri grupları renk kattı. Katılımcılar ellerinde Türk bayraklarıyla yürürken, ilçe sakinleri de korteji ilgiyle takip ederek renkli anlara tanıklık etti. Yürüyüşün tamamlandığı Cumhuriyet Meydanı’nda halk oyunları ve çeşitli oyunu grupları, gösterilerini gerçekleştirdi. Gösteriler, izleyenlerden tam not aldı.

Kocarli Festivali Kortejle Basladi 673545 99211D

ARICI: “GURUR VE MUTLULUK YAŞIYORUZ”

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali’nin 16’ncısını gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, festivale katkı sunan herkese teşekkür etti. Arıcı, tüm vatandaşları festival boyunca düzenlenecek konser ve etkinliklere davet etti.

Kocarli Festivali Kortejle Basladi 673545 0D13E0

Muhabir: Ömer Araz