Karacasu'da Belediye ve Kaymakamlık makamlarına yürüme mesafesinde bulunan dere içine atılan çöplere görüntü kirliliğinin yanında çevre sağlığı için tehdit oluştururken yanmaya elverişli atıklar sebebiyle hemen her gün yangın çıkıyor. Yaz dönemi geçmesine rağmen devam eden yangınlar vatandaşları isyan ettiriyor. Toprağın üstü söndürdülse de toprak için için yanmaya devam ediyor.

Vatandaşların yanı sıra Karacasu Belediyesi de buraya atık boşaltımı yapıyor. Belediye dereyi doldurmak için böyle bir çalışma yaptığını söylese de doğada kaybolması yıllar süren çöplerin atılması gelecek için tehlike oluşturuyor.

Öte yandan derenin etrafında yangın sırasında oyun oynayan öğrenciler de dikkat çekti. Öğle tatili sırasında yangın devam ederken dere yüzünde oyun oynayan çocuklar objektiflere yansıdı.

Bir yandan uçurumun kenarında yangını izleyen çocuklar bir yandan da birbirleriyle taş atma yarışı yaptı. Dere yüzü bu anlamda da tehlikeli olurken vatandaşlar burada önlem alınmasını ve çöp boşaltımı yapılmamasını istiyor.




