Kandemir’den CHP’li Şahin’e cevap “Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında” Kandemir’den CHP’li Şahin’e cevap “Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında”
Nazilli’de sürücüleri isyan ettiren Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde hem Nazilli Belediyesi’nin hem de Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışmaları devam ediyor. Caddenin kuzey kısmında asfalt çalışması başlatan Çerçioğlu’na karşı hamle, AK Partili Kürşat Engin Özcan’dan geldi. Nazilli Belediyesi ekipleri, bakanlıkların ve valiliğin destek ve iş birliği ile yol ve yağmurlama altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

MUTLU’DAN YOL ÇALIŞMASINA TEPKİ

Özcan’ın yol ile ilgili hamlesi, İYİ Parti Nazilli’den istifa eden bağımsız belediye meclis üyesi Kadir Mutlu’nun tepkisine sebep oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mutlu, Özcan’ı projesiz ve plansız iş yapmakla suçlayarak, “Nazilli belediyesi bakanlıktan aldığı hibe borularla hiçbir fenni kurala ve mühendislik hesaplamalarına uymadan, sadece bir şeyleri yapmış olmak için Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu alt geçidine boru döşemeye çalışıyor. Mevcut olan alt geçitteki hatta döşeyecek olduğu boruları bağlayarak tamamen projesi olmayan plansız bir çalışma yapıyor. 14-15 kilogramlık bir yağışta sorun yaşanan alt geçidi tamamen sorunu büyüten bir çalışma ile insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atmaktadır.” dedi.

“KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR”

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığı ile bilinen Mutlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Seçim öncesi halkı algı yaratarak kandırmaya çalışıyor. Eğer sadece kepçe ile kazı yaparak hibe boruyla bu döşeme işi olacak olsaydı büyükşehir bunu 100 kere yapardı. Kepçe ile kazı yaparak sadece 7-8 milyonluk bir maliyetle işi çözeceğini sanıyor. Halbuki mühendislik ve fenni kurallara göre yağmur suyunun mansap kısmından yani Sümerbank'ın oradaki ana kanaldan başlanarak yeterli kesitte menfez yapılarak çalışma yapılması gerekmektedir. Kürşat Engin Özcan'ın yaptığı iş tamamen kamu malını çarçur etmek ve halkı kandırmaktır. Seçim öncesi algı yaratmak, Nazilli'yi il olma hayalindeki gibi yalanı ortaya atarak algıyı yarattığı gibi yine halkı kandırma peşindedir. Döşenecek olan boruların kesitleri kesinlikle yeterli olmayıp sorunu daha çok büyüten bir çalışmayı ortaya çıkaracaktır. Mevsimde bu iş için uygun mevsim değildir. Kazı anında yağacak yağmur daha büyük sorunlar yaratacaktır. Bu tür işler hesap ve bilgi ile yapılmalıdır.” ifadeleriyle paylaşımını sonlandırdı.