CHP Didim İlçe binasında basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Gülru Uzman, bazı meclis üyeleri ve partili kadınlar katıldı. İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Kadın kolları kongresinin 24 Mayıs’ta yapılacağını ve parti içi bir demokrasi yarışı olduğunu belirterek, aday olan tüm partililere hayırlı olmasını temenni etti.

Chpli Dogan Kadin Kollari Baskanligina Adayligini Acikladi 470568 226Ff2C7432Ba27689Bd34377Baf7C74

EVİMİZDEN BİR YÜRÜYÜŞÜ DAHA BAŞLATIYORUZ


CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Doğan, ilk olarak öz geçmişiyle ilgili bilgiler vererek başladı. Doğan, konuşmasında “Yol arkadaşlarım diyorum çünkü birçoğunuzla emek mücadelesi için yürüdüğüm yolda tanıştık ve tanıdım. Sizler de beni pankartların arkasından, alanlardan ve sokaklardan tanıdınız. Her haklı haykırış için omuz omuza ve yan yana yürüdük. Taleplerimizi, itirazlarımızı zaman zamanda isyanlarımızı dile getirdik. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin öz evladı olarak her yürüyüşü evimde başlatıp, yoldan buluştuğum siz kıymetli yoldaşlarımızın da desteğiyle, bugün evimizden bir yürüyüşü daha başlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Ekip arkadaşlarımla birlikte adımlarımıza adım katacağımızın sözünü vererek desteklerinizi bekliyoruz. 1995 yılından itibaren Ankara'da Gençlik Kollarında başlayan siyasi mücadelem, kadın kolların ilçe il delegesi olarak devam etti. Her daim aktif siyasi mücadele içinde olan bir aileden geliyorum. 2018 yılında Didim'e taşındık ve aynı hafta itibariyle aktif olarak burada bulunan parti çalışmalarındayım 2019 kadın kolları seçiminde yönetim kurulu üyesi seçildim 4 yıl bu görevi sürdürdüm.

Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Chpli Dogan Kadin Kollari Baskanligina Adayligini Acikladi 470568 8D558036Bc83F9D699Ece422D057493D

ŞEFFAF BİÇİMDE ÇALIŞACAĞIZ


Hak, hukuk, adalet taleplerinde, emek ve demokrasi mücadelesinde, ekonomik nedenli isyanlarda sokaklardan ses veren her eyleme, etkinliğe ortak oldum. Burada iktidar partisiyiz ve Gücümüzü, bilgimizi, enerjimizi, mücadelemizi daha etkin bir şekilde göstermemiz gerekiyor. Kadınlara ilişkin somut adımlar atmamız gerekiyor. Bu konuda iletişimde olacağız. Kadın örgütümüzü hiçbir ayrım yapmaksızın büyüteceğiz. Nerede haksızlık, hukuksuzluk, kadına ve çocuğa yönelik olumsuzluk varsa orada olacağız. Birlikte birikimimizi, bilgimizi, deneyimlerimizi, hayallerimizi, yüreğimizi ortaya koyacağız. Şeffaf biçimde çalışacağız. Eleştiriye açık olacağız. Hepiniz kendinizi bu mücadelenin bir parçası olarak göreceksiniz. Bu gücümüzle, kadınsız herhangi bir mücadelenin kazanılmayacağını da göstereceğiz. Benimle bu mücadeleye var mısınız?” ifadelerini kullandı.
CHP’li Doğan’ın ekibinde şu isimler yer alıyor: Zöhre Reşber, Saray Erdoğan, Göknur Kiziroğlu, Senem Çelik, Zeynep Bay Sofuoğlu, Hande Müge Ölçeroğlu, Gülçin Akın, Çiçek Karakuş, Vicdan İnaç, Tülay Bektaş, Meliha Çamlıbel, Fatma Çakır, Hatice Salındırma, Gülhanım Yüksel, Meralgül Alparslan

Muhabir: Hüseyin Çalışkan