CHP’li Şahin’den fiyat artışına tepki “Çiftçiyi, sağılır inek mi sanıyorlar” CHP’li Şahin’den fiyat artışına tepki “Çiftçiyi, sağılır inek mi sanıyorlar”
Atalar, İncirliova İlçe Başkanı İsmail Gün ve yönetimine tepki göstererek, “Kasasına biraz para koyma peşinde” dedi.Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan Osman Nuri Atalar, yerel seçimler kapsamında görevinden istifa edip, İYİ Parti’den İncirliova Belediye Başkanlığı’na talip olmuştu. İYİ Parti’de aday adaylığı başvurusu yapan tek isim olan Atalar, İncirliova İlçe Başkanı İsmail Gün ve yönetimini yalancılık, yetersizlik ve para peşinde koşmakla suçlayarak aday adaylığından çekildi. Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’ü de eleştiren Atalar, asıl hedefine ise Gün ve yönetimini aldı.

“PARA PEŞİNDE”

Partide kendisinden başka aday adayı olmamasına rağmen aday arayışına girilmesine kızan Atalar, “İncirliova İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Gün’ün çelişkili konuşmaları aday adayı müracaat süreci resmi olarak bitmesine rağmen çok çeşitli yalan beyanları ikilemli sözleri olmayan hala aday adayı bulabilir miyim diye çalmadık kapı bırakmıyor. Aslında aday adayı değil, aday adayı yapıp kasasına biraz para koyma peşinde koşan şahsın yönetim iki kişiden oluşan zaman zaman yönetim üç kişiye çıkan gizli hesaplar yapıyor. Resmi olarak müracaat etmiş olduğum İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan aday adaylığımdan çekiliyorum. İki-üç kişilik yönetici seçimi kazandırmaz” dedi.iyi-parti-incirliovada-kriz-adayliktan-cekilip-yonetimi-topa-tuttu-438049-763c6edbb369f766b94bfa7cf06404b9.jpgiyi-parti-incirliovada-kriz-adayliktan-cekilip-yonetimi-topa-tuttu-438049-bc6dbc847af7c9262c02ac432cb9841d.jpg​​​​​​​