Başkan Gençay Altınkum'a indi Başkan Gençay Altınkum'a indi
İYİ Parti’nin Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. Cemiyet binasında NGC Başkanı Ümit Özmen’in ev sahipliğindeki ziyarete aday Korkmaz’ın yanı sıra İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Efe Güner, partiler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.“GÜVEN VEREN, GELECEĞİ OLAN ”
Genç bir ekip olduklarını ifade eden Cüneyt Korkmaz, adaylığı için Genel Başkan Meral Akşener’e teşekkür etti. Korkmaz, “Biz genç bir ekibiz, partimiz de genç bir parti. İYİ Parti, duruşu itibarıyla güven veren, geleceği olan ve benim duygularıma hitap eden bir partiydi. O yüzden de içimin rahat olduğu İYİ Parti’deyim. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Meral Akşener’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.“BİZİM İÇİN AVANTAJ”Geçmişe dair veremeyecekleri bir hesapları olmadığını ifade eden İYİ Partili Cüneyt Korkmaz, önemli olanın geç çıkmak değil başarmak olduğunu ifade etti. Korkmaz, “Kaybedilen zamanı çok çalışarak telafi edeceğiz. Önemli olanın geç açıklamak değil önemli olan başarmak Nazilli’de ilgi ve alakanın olduğunu biliyoruz. Yıpranmışlığımız yok. Bu bizim için avantaj. Diğer rakiplerimizin anlatması gerektiği ve çözmesi gerektiği çok şey var. Geçmişe dair veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Nazilli’nin tüm sorunlarını biliyorum. Bu sorunları da çözeceğime inanıyorum.”“İYİ PARTİ SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”
İYİ Parti’nin seçimin kaderini belirleyeceğini ifade eden Korkmaz, “Hedeflediğimiz oy rakamının seçim kazanabilecek bir oranda. Oyunu 37 bine çıkaran CHP ve AK Parti’nin Nazilli’de seçim kazanamadı. Vatandaşımız, adayın projelerine ve kendisine inanıyor. Biz tüm seçimlerde Nazilli halkının seçim sonucunu gördük. Hiçbir zaman genel seçimdeki 1’nci parti seçimi almadı. İYİ Parti seçimin kaderini belirleyecektir” dedi.
“CHP’LİLER BİLİYOR”İYİ Parti, AK Parti ve CHP tabanında bulunan seçmenin ideolojileriyle hareket ediyor. CHP’ye aynı duygu ve düşüncede olduğumuzu ve aynı ideolojide hareket ettiğimizi CHP’liler biliyor. AK Partililer de öyle. Bu partiler yada adaylarla ters düşme noktasında değiliz. Hepimiz Nazilli’ye hizmet etme amacındayız” dedi.“ONDAN DAHA FAZLA BİR ŞEYLER VEREBİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ”Ergüler’in değerli bir isim olduğunu dile getiren Korkmaz, “Cumhur İttifakı adayı Esat Ergüler Nazilli için çok değerli birisidir. Bu güne kadar Nazilli’de yaptığı çalışmaları biliyorum. 1994 seçimlerinde de siyasetle uğraşıyordum. Siyaseten çalışmalar yaptık. Kendisinin Nazilli’ye bir şeyler verebileceğini inanıyoruz. Biz ondan daha fazla bir şeyler verebileceğimize inanıyoruz.”“Personeli de arttıracağız”
Nazilli Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Cüneyt Korkmaz, “Belediyeye iş yeri gibi çalıştıracağız. işçi alacağız. Personel bir işletmeyi büyüten unsurdur. Biz şirketi, belediyeyi büyüteceğiz. Personeli de arttıracağız. Bunun sonucunda da hizmet gelecek.” İfadelerine yer verdi.İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Kormaz, Büyükşehir’e kim seçilirse seçilsin Nazilli’ye bir şey yapılması için onlarla her zaman uyumlu çalışacağını belirtti. Korkmaz ayrıca seçildiği takdirde Nazilli için kim hizmet yaparsa partşsşne bakmaksızın her zaman teşekkür edeceğini dile getirdi.iyi-parti-adayi-cuneyt-korkmaz-sahaya-indi-ilk-ngcyi-ziyaret-etti-444638-5a3647b1fe64a9d09bdf7032eeeba6c4.jpegiyi-parti-adayi-cuneyt-korkmaz-sahaya-indi-ilk-ngcyi-ziyaret-etti-444638-541238467a18a26075a299dabbfb34f9.jpgiyi-parti-adayi-cuneyt-korkmaz-sahaya-indi-ilk-ngcyi-ziyaret-etti-444638-656865c01f32d814e61488e59f756b70.jpeg