AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Nazilli’de OSB yönetimi ile toplantıda bir araya geldi. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, oda başkanları ve firma sahiplerinin de katıldığı toplantı sonrası Twitter hesabından paylaşımda bulunan Savaş, “Nazilli Kaymakamımız, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanı ve OSB Yönetimi, ilgili oda başkanları ve firma sahipleri ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik. OSB'lere verdiğimiz önemi her zaman ifade ediyoruz. Üreteceğiz, üretimi sanayi ile katma değere dönüştüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

'BÜLBÜL’DEN SERT TEPKİ'


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Nazilli ziyaretinin ardından yaptığı paylaşıma CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül sert tepki gösterdi. Organize Sanayi Bölgeleri’nin doğalgaz alamadığını ve yaşanan elektrik sıkıntılarına dikkat çeken Bülbül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “OSB doğal gazı alamıyor, haftanın 3 günü elektrikleri kesiliyor. Üretim durmuş, sanayiciler isyanda KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş OSB'lere önem verdiklerini, verimli toplantılar yaptıklarını söylüyor. Bu tam bir akıl tutulması!” ifadelerine yer vererek tepkisini dile getirdi.

“ŞAPKADAN TAVŞAN MI ÇIKARACAKSINIZ?”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül sözlerinin devamında ise “Üreteceğiz, sanayi ile katma değere dönüştüreceğiz” derken OSB’lere doğal gazı sınırlayıp zam yapmadan, 3 gün elektrik vermeden nasıl yapacaksınız? Şapkadan tavşan mı çıkaracaksınız? Milletin aklıyla alay etmeyin! Sanayi tesislerini kapatarak mı üreteceksiniz? Yapmayın etmeyin!” diyerek isyanını dile getirdi.