Ligin ilk yarısının bitmesine 3 hafta kala takımdan ayrılan Gürkan Ferhatoğlu yerine göreve getirilen Erman Kılıç nezaretinde Antalya Lara'da 3-14 Ocak tarihleri arasında kamp yapan Kuşadasıspor, burada hazırlıklarını tamamladıktan sonra ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı 52 Orduspor karşılaşması için Ordu'ya geçti.

"3 TRANSFER GERÇEKLEŞTİRDİK, 6 FUTBOLCUMUZ İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Kuşadası Spor Genel Kaptanı Edip Sayıalioğlu, Antalya kampını ziyaret ettikten sonra takıma gelenler, ayrılanlar ve kamp bilgileri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Sayıalioğlu, takımının moralinin üst düzeyde olduğunu, ikinci yarıda Kuşadasıspor’un şampiyonluk iddiasının süreceğini söyleyerek, "İkinci yarıda 3 transfer gerçekleştirdik. Bucaspor'dan stoper Doğan Çamlı, Erzincanspor’dan sol bek Serkan Yola'yı renklerimize bağladık. Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar forvet hattına Barış Sungur'yu kiraladık. Takımımıza hayırlısı olsun. Ayrıca sezon başında yola çıktığımız Sıddık Çelik Mardinspor’a, Eren Görür Ankara Altındağ'a, Semih Kahraman Beyoğlu Yeni Çarşı’ya, Sebahattin Destici, Bartu Gökçen Adana Ceyhanspor’a, Selahattin Seyhun Başkent Gözgözler Akademi Futbol Kulübüne transfer oldular. Ayrılan arkadaşlara yeni takımlarında başarılar diliyoruz" dedi.

'YÖNETİM OLARAK ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK, SİZ DE İNANIN'

Sayıalioğlu ayrıca, ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini söyleyerek, "Her takım birbirini yenebilecek güçte, biz de iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık döneminde 2. Lig ekiplerinden Bayburt İl Özel İdare Takımı’nı 4-1 yendik. Ligin ikinci yarısında taraftarlarımız bambaşka bir Kuşadasıspor izleyecekler. Bizler şampiyonluğa inandık, Kuşadası olarak takımımıza destek olalım, birlikte başaralım. Takım olarak en iyi şekilde ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Rakibimiz 52 Orduspor maçından üç puan alıp ligin ikinci yarısına moralle başlayacağımıza inanıyoruz, biz yönetim olarak takıma güveniyoruz. Ligin ikinci yarısında tüm rakiplerimize kazasız, belasız sakatlıklardan uzak bir lig diliyorum” ifadelerini kullandı.