Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, yurtlar arası voleybol turnuvası Nazilli’de Kapalı Spor Salonunda final müsabakası ile sona erdi. Öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak, aralarındaki birlik, beraberlik ve centilmenlik duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlenen İl İçi Yurtlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Final maçını Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Güven Eker, Yurt Hizmetleri Müdürü Ahmet Keskin, yurt müdürleri ve öğrenciler izledi. Turnuvaya Aydın Adnan Menderes Yurdu, Nazilli Hacı Mustafa Efendizade Yurdu, Sultanhisar Yurdu, Yenipazar Yurdu, Nazilli Yurdu, Kuşadası Yurdu olmak üzere 6 takım 66 öğrenci katıldı. Final maçında Nazilli Hacı Mustafa Efendizade yurdunu 3-1 yenen Adnan Menderes yurdu turnuvanın birincisi oldu.
Turnuva sonucunda 3’ncü olan Sultanhisar Yurduna kupasını Nazilli Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Eker, 2’nci olan Nazilli Hacı Mustafa Efendizade Yurduna kupasını Yurt Hizmetleri Müdürü Ahmet Keskin ve 1’nci olana ise Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nun elinden aldılar.

'ÇEŞİTLİ FALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK'


Turnuvaya katılan bütün takımlara centilmence oynadıkları için teşekkür eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, “Nazilli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan turnuvalar güzel ve çekişmeli geçti. GSB Yurtları, öğrencilerin yüksek öğrenim gördüğü sırada sadece barınma imkanı sunan bir kurum olmaktan çıkıp, eğitim, kültürel ve sportif faaliyetlerle onların bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişimlerine katkıda bulunan bir hale dönüştü. Voleybol turnuvası hem öğrencilerimizin kaynaşması açısından hem de pandemiden sonra öğrencilerimizin eğlenceli zaman geçirmeleri açısından ekstradan moral oldu. Bu morali hep yüksek tutmak için İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda yıl boyunca çeşitli kültürel ve sportif faaliyetlerimiz devam edecek" diye konuştu.