Aydın’ın Çine ilçesinde çalışmalarını sürdüren MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Dövizde yaşanan düşüşle ilgili açıklamalarda bulunan MHP’li Oluç, “Türk Lirasının, döviz kurlarına karşı, piyasa gerçekleri ile uyuşmayan spekülatif yükselmesi karşısında, 20 Aralık akşamı, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Türk Lirası’nı Koruma Programı daha uygulanmaya başlamadan Türk Lirası yüzde 30’lara varan değer kazanmıştır.” diye konuştu.

“ÜRETEN VE KAZANAN, TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ OLACAK”

Anketlerde Cumhur İttifakı’nın birinci olduğunu kaydeden Başkan Oluç, “Pandemi başladıktan sonra tüm dünya ile birlikte ülkemizde de oluşan enflasyon ve birtakım sıkıntılara rağmen, yapılan anketlerde halen Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakı’nın niçin halen birinci olduğu önceki günkü Bakanlar Kurulu toplantısı ile bir kez daha kanıtlanmıştır. Ülkemizde erken seçim diye tutturanlar şunu unutmasınlar, Genel Başkanımız, Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Allah'ın izni ve halkımızın desteği ile ülkemizi yeni ekonomik model ile uzun vadede, ülkemizi faiz cenneti olmaktan çıkaracaklar. Üreten ve kazanan, Türkiye ve Türk Milleti olacak. Enflasyon düşecek, üretim artacak ve emeğin, üretimin değeri artacaktır. İhracatımız artacak cari fazla veren ülke olacağız.” şeklinde konuştu.

“BU ÜLKE KUTSAL BİR ÜLKE”

Erken seçim süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Oluç “Kur yükseliyor diye sevinenler, bankalardan Türk Lirası üzerinden kredi alıp yatırımını dolara yapanlar, kandildeki teröristlerin, CHP ve İYİ Parti’nin halkı sokağa dökmesi gerekiyor talimatına itiraz etmeyenler/edemeyenler, eline yarım simit alıp pazarda gezenler, erken seçim bekleyenler, Türkiye'nin seçimi 2023 yılı Haziran ayıdır. 2018 yılında yapılan sandıktan Cumhur ittifakı kazanarak çıkmıştır. Cumhur İttifakı, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tekrar kazanacaktır. Bu ülke HDP destekli Millet İttifakı’na bırakılamayacak kadar kutsal bir ülkedir.” dedi.

“HERHALDE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK”

Başkan Oluç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “CHP İlçe Başkanı Sn. Tayfun Şahin, ‘erken seçim, erken seçim istiyoruz’ diye ortalıkta geziyor, herhalde milletvekili adayı olacak, sabırsızlığının sebebi bu mu acaba? 2019 Yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçti. Çine Belediyesi 2019 seçimlerinde, seçmene verdiği vaatlerin kaç tanesini yerine getirmiştir? Seçim zamanında gittikleri yerlere çuvallarını götürdükleri Çine yeme ne oldu? Akçaova Mezbahası, mezbelelik mi oldu? Oraya atılan temel kaçak mıydı? Belediyenin bu temeli devem ettirmeye ekonomik gücü mü yok? Yoksa yapmaya iradesi mi yok? Kahraman Mahallemize seçim öncesi alelacele başlanılan düğün salonu ne oldu? Ne zaman bitirilecek? Çine Belediyesine Köyler’den devredilen zeytin ağaçlarını Çine Belediyesi kendisi toplayıp, kendi fabrikasında yağ yaparak, ihtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Çine Belediyesi, kendisine ait olan arazilere, yonca, mısır, buğday ekerek, ihtiyacı olan ailelerimize dağıtsa olmaz mıydı? Yoksa belediyeye ait yerleri 2’şer dakika ara ile ihale etmek daha mı kolay?”