Geçtiğimiz yıl Kuşadasıspor'u BAL Ligi grup finallerinden 3. Lig'e çıkaran Gürkan Ferhatoğlu, çok yorulduğunu ve yıprandığını öne sürerek affın istemiş ve ardından istifa etmişti. 3. Lig 2. grupta mücadele eden Kuşadasıspor, Ferhatoğlu yönetiminde çıktığı 14 maçtan 7 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyetle ayrılmıştı. Kulüp yönetimi ve belediye başkanına teşekkür ederek görevinden ayrılan Ferhatoğlu bir gün yollarının tekrar kesilmesini dilemişti. Ferhat oğlunun istifasından sonra Kuşadasıspor kulüp yönetimi takımın başına en son 24 Erzincanspor'u çalıştıran Emrah Kılıç'ı getirdi. Kuşadasıspor yönetiminin konu ile ilgili daha sonra açıklama yapacağı öğrenildi.

ERMAN KILIÇ KİMDİR?


Profesyonel futbol hayatında Sivasspor, Antalyaspor ve Galatasaray'da forma giyen, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mücadele eden Erman Kılıç,
Yaklaşık dört sezon görev yaptığı Sivassspor'da Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynayan, başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çekti. Kılıç, 1 Temmuz 2013'te transfer olduğu Galatasaray'da sadece 93 dakika forma giyebildi. Kılıç, ikinci ayın sonunda Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehirspor'dan sonra Antalyaspor'a transfer olan Erman Kılıç, burada bir sezon kadro dışı kaldıktan sonra Menemen Belediyespor ve 35 yaşında futboldan kopmayarak TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor'da top koşturduktan sonra en son 24 Erzincanspor da hem futbolcu hem sportif direktör olarak görev aldı.
Erzincan'da 1983'te dünyaya gelen ve 1992 yılındaki Erzincan depreminden sonra ailesiyle İzmir'e taşınan Erman Kılıç, babasının ondaki futbol yeteneğini görerek Bergama Belediyespor'un alt yapısına yazdırmasıyla futbola adım attı. Futbol yaşamında Göztepe, Elazığspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Antalyaspor gibi takımlarda da top koşturan Erman Kılıç, en başarılı yıllarını Sivasspor'da geçirdi.