Alperen Ocakları Aydın İl Başkanlığı binasında Alperen Ocakları Aydın İl Başkanlığı’nın devir-teslim töreni gerçekleşti. BBP Aydın İl Başkanı Adem Köse, BBP Aydın İl Teşkilat Başkanı İbrahim Uzun, il başkan yardımcıları ve Alperen Ocakları üyelerinin de bulunduğu devir-teslim töreninde Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Mutlu Adak, görevini Ömer Gevaşlı’ya teslim etti. Alperen Ocakları Aydın İl eski Başkanı Mutlu Adak, “Bu şerefli görevde yer almama vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Gururla yürüttüğüm bu kutlu vazifeyi benden daha iyi şekilde yapacağına emin olduğum dava arkadaşım Ömer Gevaşlı’ya devrediyor olmak benim için mutluluk vericidir” dedi.

"YOLUMUZ ZOR, YOLUMUZ ÇETİN"


Devir teslim töreninin ardından söz alan Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Ömer Gevaşlı, “Genel Başkanımız Av. Samet Bağcı’nın tensipleri ile Aydın Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevini Mutlu Adak başkanımızdan devraldım. Mutlu başkanımın bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Rabbim razı olsun. Rabbim bize bu kutlu davaya hakkıyla hizmet etmeyi nasip etsin inşallah” diye konuştu. Gevaşlı, “Alperen Ocakları Aydın İl Başkanlığı olarak sancağı en ileriye, hak ettiği yere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak, teşkilatlarımız adına en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Yolumuz zor, yolumuz çetin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Var olsun teşkilat, var olsun Alperen Ocakları” ifadelerini kullandı.

"CENAB-I HAK YOLUMUZU DAİM EYLESİN"


Devir teslim törenini gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl Başkanı Adem Köse ise, şunları kaydetti: “Bu kutlu davada bayrak ve hizmet yarışını Mutlu Adak kardeşimiz layığı ile görevini yapıp tamamlamış olup görevini Ömer Gevaşlı’ya teslim etmiştir. Yeni Başkan Ömer Gevaşlı, bu şanlı bayrağı devralıp, üç tuğumuzu Aydın ilinde en üst noktalara taşımak için var gücüyle çalışacak. İlay-ı Kelimetullah lafzını en üst düstur edinmiş Alperen'ler, aleme nizamı yaymak için birleşen bileklerle bu davayı sahiplenecek. Cenab-ı Hâk yolumuzu daim eylesin, şanlı davamızda bayrağımızı hakkıyla dalgalandırmayı nasip etsin inşallah.”