Geçmiş yıllarda amatör ve profesyonel liglerde futbol oynayan oyunculardan oluşan Aydınspor Masterlar Takımı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadı. Aydınspor Masterlar Takımı, Atatürk ve silah arkadaşları için lokma hayrı düzenlendi. Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83’üncü yıl dönümünde Efeler ilçesinin Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Kırmızı Minare Camii önünde düzenlenen lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aydınspor Masterlar Yönetim Kurulu Başkanı Barış Mayadağ ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikramında bulundu.

“ATATÜRK SEVGİMİZ HİÇ BİTMEYECEK”

Atatürk’ü ölümünün 83’üncü yılında rahmet, sevgi, saygı ve özlemle andıklarını ifade eden Aydınspor Masterlar Yönetim Kurulu Başkanı Mayadağ, “Atatürk sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim demişti. Biz de yıllarca futbol oynadık. Atatürk’ün istediği şekilde sporcular olmaya çalıştık. Kulübümüzde 25 kişi var. Hepimiz Atatürk sevgisiyle doluyuz. Çocuklarımızı da bu şekilde yetiştiriyoruz. Atatürk’ü çok seviyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu Atatürk sevgimiz hiçbir zaman bitmeyecek. Ata’mızı ve silah arkadaşlarını saygıyla anmak için bu anlamlı günde lokma hayrı düzenledik. Dualarımızı yaptığımız hayırla iletmek istedik. Hayrımıza, vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Bu da bizi son derece mutlu etti. Lokma hayrımızı bundan sonra her yıl yaparak geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ayrıca lokma hayrının düzenlenmesinde emek ve destek veren tüm yönetim kurulu ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Bir yıllık kulüp olduklarını ifade eden Mayadağ, bundan sonra Aydınspor Masterlar olarak böyle önemli günlerde anlamlı etkinlikler ve sosyal projeler düzenlemek istediklerini söyledi.