İncirliova Muhtarlar Derneği, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile tören düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.
Törenin ardından muhtarlar, Kültür Park'ta kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programına Kaymakam Canan Hançer Baştürk de katıldı. Programda konuşan Kaymakam Baştürk, muhtarların gününü kutlayarak, "Kaymakamlık olarak muhtarımız ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel de, 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Muhtarlar Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yüksel, "19 Ekim’i, Muhtarlar Günü olarak kutlamaktayız. Sağ olsun sayın kaymakamımız, belediye başkanımız hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemiyor. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.