Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Ahmet Erkan (90) ve eşi Dudu Erkan, sağlık kontrolü dolayısıyla Efeler’deki Aydın Devlet Hastanesi’ne gelmek için oğlu Haluk Erkan’a ait otomobille yola çıktı. Efeler’e gelen Ahmet Erkan ve eşi, otomobili park edip hastaneye ulaştı. Hastaneden çıkış yapan Erkan, başka bir otomobili oğlunun otomobili sanarak kapıyı açmaya çalıştı. Kapının açılmaması üzerine vatandaşların uyarısıyla otomobilin oğlunun aracı olmadığını fark eden Erkan, otomobili nereye park ettiğini hatırlayamadı.

“İLK KEZ BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIK”

Park ettiği yeri unutmasından dolayı otomobile ulaşamayan Ahmet Erkan’ın oğlu Haluk Erkan, ilginç bir yönteme başvurdu. Otomobili bulmak için Erkan, Aydın Devlet Hastanesi’ndeki bankamatiğe, “90 yaşındaki babam arabayı park ettiği yeri unutmuş. Gümüş gri renkte Albea plakası 16 NM 534 aracı bulanlar lütfen 0 554 314 40 80 numarasından bana ulaşabilirler. Teşekkürler” şeklinde yazı astı.

POLİS EKİPLERİ BULDU

İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşayan Haluk Erkan’a sevindirici haber polis ekiplerinden geldi. Otomobili bulmak için yoğun mesai harcayan polis ekipleri, otomobili Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yakınlarında buldu. Polis ekipleri, Erkan’a ulaşarak otomobilin bulunduğunu söyledi. Otomobiline kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Erkan, “Polis ekipleri ile otomobili bulmak için yoğun çaba harcadık. Daha sonra ben Selçuk’a dönmek için trene bindim. Trene bindikten sonra polis ekipleri beni arayarak otomobilimin bulunduğunu söyledi. İncirliova’dan inerek yeniden Efeler’e gelip otomobilimi teslim aldım. Otomobilimin bulunmasını sağlayan polis ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.