Aydın’ın Koçarlı ilçesinin Karacaören Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, geçtiğimiz Mart ayında Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı ziyaret etti. Ziyarette Karacaören Mahallesi sakinleri, mahallerinde yer alan imam evinin tadilat çalışmaları için Başkan Kaplan’dan destek istedi. Başkan Kaplan, imam evinin tadilatı için gereken desteği sağlayacağının sözünü verdi.

“MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”


Başkan Kaplan, Karacaören Mahallesi sakinlerinin talebi gerçekleştirmek için belediye ekiplerine talimat verdi. Başkan Kaplan’ın talimatının ardından belediye ekipleri, Karacaören Mahallesi’ne giderek caminin dış cephe boyama ve imam evinin tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarla ilgili Koçarlı Belediyesi’nin sosyal medya hesabından şu açıklamalara yer verildi: “İbadethanelerimizle imam evlerinin bakım, boyama ve tadilatlarını sürdürüyoruz. Başkanımız Sn. Nedim Kaplan’ın talimatıyla Karacaören Camii dış cephe boyama ve çevre düzenlemesiyle imam evi tadilat boya işlemleri yapıldı. Mahallemize hayırlı olsun.”
Karacaörenli vatandaşlar, kendilerine verdiği sözü tutarak caminin dış cephe boyama ve imam evinin tadilat çalışmalarını gerçekleştiren Başkan Kaplan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.