AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, Meclisin tatile girmesinin ardından Aydın’da yoğun bir saha programı gerçekleştirdi.
AK Partili milletvekilleri, parti yöneticileriyle birlikte farklı ilçelere ziyaretlerde bulundu.

SAVAŞ, MUHTARLARLA BULUŞTU


AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Milletvekili Savaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ile birlikte Altınova, Bereket, Bucak, Cumalı, Dorumlar, Eskiçine, Karanfiller, Kızılgüney, Sarıoğlu, Subaşı, Tepeköy mahallesi muhtarlarıyla toplantı yaparak muhtarların sorunlarını dinledi. Savaş, muhtarların kendisine ilettiği sorunları kısa sürede çözüme kavuşacağının sözünü verdi.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN


AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in Kuyucak ilçesi ziyaretinde 2023 çalışmaları ve ilçedeki yatırımlar konusunda partililerle istişarelerde bulunuldu. İlçe teşkilatı binasını ziyaret eden Erim’i İlçe Başkanı Ali Güçlü, İlçe Koordinatörü Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Hatice Büyüksucu Gabalcı, Gençlik Kolları Başkanı Ali Feryat ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Erim, AK Parti’yi Aydın’da birinci parti yapacaklarını belirterek, “Birliğimiz, dirliğimiz daim oldukça milletimize hizmet yolunda, hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

HİZMET YOLUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ


AK Parti Efeler İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, ilçe başkanlığında yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın da hazır bulundu. Muhtarların da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Yavuz, “Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Rıza Posacı ise Germencik’te saha çalışması gerçekleştirdi. İlçe yönetimi ile bir araya gelen Posacı, ilçedeki esnafı ziyaret etti.