İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu ve yönetimi yangının çıktığı ilk andan itibaren mahalleye giderken Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş da gerek yangın bölgesine giderek, gerek dışarıdan yardım göndermek isteyenleri organize ederek çalışmalara destek verdi. 3 çocuk sahibi olan ve hamileliğine aldırış etmeden yangın alanına gidip çalışmalara bizzat destek veren Deliktaş, Çamköy sınırındaki yangın söndürme çalışmalarında aktif görev aldı. İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı ayrıca AYÇEP ile birlikte yangın bölgesinde erzak ve ihtiyaç maddeleri dağıtımı yaptı.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan İYİ Partili Meclis Üyesi Nail Kurt, “Bugün Karıncalı Dağı’ndaki yangının ardından soğutma çalışmalarına devam eden doğa dostlarına gıda ve içecek desteğinde bulunduk. Katkılarından dolayı İYİ Parti Kadın Kolları Başkanımız Nihal Deliktaş’a, Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Gök’e ve gıda teminindeki üstün gayretlerinden dolayı Sayın Güzin Sağlam Hanımefendiye teşekkür ederim. Üstün gayretlerinden dolayı bu yangının söndürülmesindeki bütün emekçilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR

Yardımsever Güzin Sağlam da, “Görünmeyen kahramanlardan biri de Nihal hanım. 3 çocuğu evde bırakıp ve hamile haliyle yangın esnasında eşiyle dağda yangına karşı dağda birebir savaş vermiştir. Bu olanakları bize sağlayan İYİ Parti Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş hanıma ve İYİ Partili Meclis Üyesi Nail Kurt hocamıza teşekkür ederim” dedi.