Koçarlı Belediye Meclisi, bu ayki toplantısında son dönemde meydana gelen yangın ve doğal afetlerden zarar gören yerlere ayni yardım yapılmasına karar vermişti. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı meclis üyelerinin oy birliği ile aldıkları kararın ardından, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki yangın bölgesinden talep edilen yardım malzemelerini, Koçarlı Belediyesi temin etti. Malzemeleri Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve belediye ekipleri, yangın bölgesine götürerek, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Akpınar ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan'a teslim etti. Başkan Gökmen’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kaplan, Mumcular-Mazı mevkiinde söndürme çalışmaları devam eden yangınla ilgili de yerinde incelemelerde bulundu. Kaplan, yangının bir an önce kontrol altına alınarak söndürülmesi temennisinde bulundu.

"BİZİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ"


Bir araya geldiği yangın söndürme ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Kaplan, Koçarlı halkı olarak Bodrum’un yaralarını sarmak için her daim göreve hazır olduklarını söyledi. Kaplan, Gökmen ile birlikte yangın söndürme çalışmaları için seferber olan Kızılay ekiplerine malzemelerin taşınmasında da yardım etti. İlçe Başkanı Gökmen, Başkan Kaplan'a ihtiyaç duydukları malzemeleri hızlıca temin etmeleri nedeniyle teşekkür ederek, "Acil ihtiyaç duyduğumuz malzemeleri gün içinde size iletmemizin ardından bizzat kendiniz getirerek bizi çok mutlu ettiniz. Hemşehrilerimiz ve yangın söndürme ekiplerimiz adına size çok teşekkür ediyorum" dedi.

"HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN"


Bodrum’un yaralarını hep birlikte sarmak için göreve hazır olduklarını belirten Başkan Kaplan da, "Yanan ormanlarımız hepimizin ciğerini yaktı. Bu bir vahşettir. Buna yürek dayanmaz. Aydınlı hemşehrilerimiz sizlere geçmiş olsun dileklerini iletiyor. İmkanlarımız elverdiği ölçüde daima emrinizdeyiz. Şimdilik acil ihtiyaçlar olarak buraya bizden talep edilenleri getirdik. Diğer yerlere de yardımlarımız sürecek. İnşallah tez zamanda gerek Bodrum'daki, gerekse diğer yerlerimizdeki yangınlar acilen kontrol altına alınarak söndürülür. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.