Şantiye basarak işçileri tehdit etmesi ile hafızalarda yer alan eski danışman Yıldırım’ın yerine getirilen siyasi danışman Keşkür de kendisine yol vermediğini iddia ettiği belediye personelini tartaklamıştı. Ali Deniz Keşkür’ün şimdi de Belediye Basın Birimini basarak memura evrak imzalaması için hakaretler ettiği öğrenildi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, 01 Ocak 2021 itibariyle Kerem Yıldırım’dan boşalan siyasi danışmanlık görevine getirilen Ali Deniz Keşkür de önceki danışman gibi krizlere neden olmaya devam ediyor. İddiaya göre Mayıs ayında trafikte motosikleti ile seyir halinde olan belediye çalışanı Akif Parlak, danışman Ali Deniz Keşkür’ün kullandığı özel otomobile yol vermedi. Motosiklet sürücüsünün üzerinde Nazilli Belediyesi’ne ait tişörtü gören Ali Deniz Keşkür, Akif Parlak’ı takip etti ve belediyenin ikinci katında yakaladı. “Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun?” diyerek belediye çalışanını tartaklayan Keşkür, Parlak’ı sürükleyerek Fen İşleri Müdürü’nün odasına götürdü. İddiaya göre, Ali Deniz Keşkür, Parlak’ı müdürün odasında da tartakladı ve şikayetçi olmaması için tehdit etti. Öte yandan Ali Deniz Keşkür, Akif Parlak’ın trafikte kendisine hakaret ettiğini, Nazilli Belediyesi’ne ait yelek giydiği için belediyede kendisini bulduğunu ancak tartaklamadığını söylemişti.

BAYRAM ÖNCESİ İKİNCİ KRİZ PATLADI

Siyasi Danışman Ali Deniz Keşkür’ün bayram öncesi Belediye Basın Birimini basarak odadaki tüm çalışanlara tehditler savurduğu öğrenildi. Kadın çalışanların olduğu ortamda sinkaflı küfürler savuran Keşkür’ün Başkanın talimatı olduğunu belirterek bir evrakın acil imzalanmasını istediği kaydedildi. Basın Biriminden sorumlu memurun evrakların belirli bir yasal süreç dahilinde sürdüğünü iletmesi üzerine Keşkür, hakaretlerini artırınca memur N.A’nın ‘odada kadınlar var, terbiyeli konuş’ uyarısı ile sinirlerine hakim olamayarak kendini kaybettiği öğrenildi. Keşkür’ün dışarıya gel seninle orada görüşelim talebi üzerine N.A.’nın da 2. Katta bulunan Basın Biriminden inerken güvenlik görevlileri ve birim personellerinin talebi üzerine bodrum katına inen ikilinin sözlü tartışması diğer memur ve personellerin araya girmesi ile fiziki kavgaya dönüşmeden önlendi. Memur N.A’nın ‘Biz attığımız imzadan sorumluyuz. Ağır cezada biz yargılanıyoruz’ diyerek acil olarak istenen imzayı atmadığı öğrenildi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın, personellerine hakaret ederek belediye içerisinde ikinci kez tartışma çıkaran danışmanıyla ilgili tasarrufta bulunup bulunmayacağı ise merak konusu oldu.