Karşılaşmayı her iki takım yöneticilerinin yanı sıra CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız izledi. İki takımın yaklaşık 50 taraftarı takımlarını tribünden desteklediler.
Burdur Yeşilova Belediyespor, Kuşadasıspor ile aynı renkli forma ile sahaya çıkması nedeniyle yedek formalarında eksiklik olmasından dolayı maçın oynandığı ilin takımı Muğlaspor formalarıyla sahaya çıktı. Maçın henüz 9. dakikasında Burdur Yeşilova Belediyespor Mahmut Bektaş'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Kuşadasıspor 18. dakikada Abdullah Çınar'ın attığı gol ile maça dengeyi getirdi. Golden hemen bir dakika sonra maçın 19. dakikasında Çağrı Tekin takımını 2-1 tekrar öne geçirdi. Burdur Yeşilova Belediyespor bu gole 39. dakikada Mahmut Bektaş ile karşılık vererek maçta dengeyi sağladı. İlk yarı bu sonuçla 2-2 sona erdi.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı Burdur Yeşilovaspor'dan geldi. 67. dakikada Mahmut Bektaş'ın ceza sahası dışından vurduğu top direkten oyun sahasına döndü. Maçın uzatma dakikalarında Çağrı Tekin'in kafa vuruşu kaleci tarafından kurtarılınca Kuşadasıspor bir golden oldu ve bu atakla birlikte maç 2-2 sonuçlanırken uzatmalara gidildi. Uzatmaların ilk yarısında da gol sesi çıkmadı. Uzatmaların 114. Dakikasında Kuşadasıspor Abdullah Çınar'ın ayağından bulduğu golle 3-2 öne geçti. Maç da bu skorla sona erince tur atlayan taraf Kuşadasıspor oldu.

Haberin altına Kuşadası sporun play-offdaki 2 turdaki rakibi Eskişehir Anadolu üniversitesi oldu.
Kuşadasıspor'un play-off 2. turdaki rakibi Eskişehir Anadolu Üniversitesi oldu.