Yenipazar ilçe merkezine en yakın mahalle olan Alhan'da Muhtar Muammer Candan ve mahalle sakinleri, hizmet taleplerini, Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ercan aracılığı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne iletti. Talebe duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, mahalle merkezi yollarında 11 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Kaldırımları da yapılan yollar, güzel bir görünüme kavuştu. Ekipler, Karaören ve Hamzabeyli mahalleleri arasındaki yoldan söktükleri asfalt malzemesini de Alhan Mahallesi ile Yenipazar ilçe merkezi arasında kalan tarla ve bahçe yollarında, değerlendirdi. Yeniden düzenlenen yolları kullanmaya başlayan çiftçiler, toz ve toprak içinde tarlalarına gitmekten kurtuldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmaları, Yenipazar Belediye Başkan Yardımcısı Ercan ile birlikte yakından takip eden Alhan Mahallesi Muhtarı Muammer Candan, hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür etti. Mahallesinin yeni hizmetlerle daha yaşanabilir hale geldiğini belirten Candan, "Mahallemiz, havaalanı gibi oldu. Korkuyorum mahalle meydanına uçak inecek diye. Yıllardır bir hizmet göremiyorduk. Bize değer veren, var olduğumuzu hissettiren Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ekibi ile her zaman yanımızda yer alan Yenipazar Belediye Başkan Yardımcımız Malik Ercan’a minnettarız" ifadelerini kullandı.

"ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi ile Yenipazar’ın mahalleleri arasında, köprü vazifesi gördüğünü belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ercan da, “Mahallelerimizin hizmet alması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz” dedi.