Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli; Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve İlçe Müdürü Mikail Kavaklı ile birlikte ilçede yapımı tamamlanma aşamasına gelen yatırımları gezerek, inceledi.

“BELEDİYEMİZ YAŞAM ALANI OLUŞTURACAK”

Yatırımlara ilişkin bilgi veren Müdür Fillikçioğlu, “Açık ve kapalı halı sahamız, stadımız ve soyunma odalarımızın yenilenmesi, portatif tribün ve tenis kortumuzdaki çalışmalar bir ay içinde tamamlanarak açılışa hazır hale gelecek. Açık ve kapalı halı sahalarımızla birlikte sosyal tesislerimizin bulunduğu nokta, Koçarlı Belediyemizin de yapacağı çevre, park ve düğün salonu düzenlemesiyle birlikte aynı zamanda bir yaşam alanı olacak. Kapalı tribün ve tenis kortumuzla birlikte stadımızdaki çalışmalar tamamlandı. Düzenlenmesi ve diğer alanların birleşmesi için de Koçarlı Belediye Başkanımız destek verecek. Buraya aynı zamanda kapalı portatif yüzme havuzu da gelecek. En kısa zamanda gençlik merkezi ve yurt binası için çalışmalara başlanacak. Toplamda 5 milyon liralık gençlik ve spor yatırımından bahsediyoruz” dedi.

“ENERJİMİZ ÖRNEK OLSUN”

“61 yıldır yatırım almayan Merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in ilçesi Koçarlı’da spor yatırımlarının yanında diğer tüm yatırımlar için de devredeyiz” diyen Belediye Başkanı Kaplan da, “Öncelikle Koçarlı’mızda kaymakamlık ve eski hastane binamızın dışında diğer tüm kamu binalarımızı yıkıp yerine yenilerini yapacağız. Biz alt ve üstyapı sorunlarını aşmış bir Koçarlı’yı Koçarlı halkına hediye etmek istiyoruz. Bu enerjimiz Aydın’ın 17 ilçesine de örnek olsun diyoruz. Hoşuna gitmeyenler, en güzel eserleri de rahmetli Menderes’in ifadesiyle bir zarar olarak görenler mutlaka olacaktır. Biz kimin ne dediğine değil işimize bakıp yolumuza devam ediyoruz. Tüm bu yatırımlar ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.