Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Nazilli Belediyespor, 30’uncu hafta mücadelesinde deplasmanda Yozgat 1959 FK ile karşılaştı. Sorgun İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Naz-Naz, Zekeriya Topayan, Sinan Akgöl, Mehmet Ersavaş, Polat Güren, Muhammet Ali Aydın, Mehmet Akif Şerifoğlu, Sefa Korkmaz, Aytaç Deniz, Selçuk Hakalmaz, Bünyamin Cesur Karataş ve Mert Çapar’dan oluşan kadroyla başladı.

MERT ÇAPAR’DAN İKİ GOL

Küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında siyah-beyazlılar, maça kötü başladı. Karşılaşmanın henüz 8’inci dakikasında Beytullah Ersoy’un attığı golle Yozgat 1959 FK öne geçti 1-0. Golden sonra rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor, maçın 16’ncı dakikasında Mert Çapar’ın kaydettiği golle skoru eşitledi: 1-1. Beraberlik golünden 5 dakika sonra Aytaç Deniz’in golüyle Naz-Naz, öne geçti: 1-2. Karşılıklı ataklarda iki takım da gol bulamayınca ilk yarı siyah-beyazlıların üstünlüğüyle 2-1 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısını etkili oyununu sürdüren Nazilli Belediyespor, maçın 68’inci dakikasında Mert Çapar ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı: 1-3. Bu golden iki dakika sonra sahneye Polat Güren çıktı: 1-4. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Naz-Naz, karşılaşmadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı.

PUAN FARKINI 8’E YÜKSELTTİ

Nazilli Belediyespor’da maçın 64’üncü dakikasında Muhammet Ali Aydın’ın yerine Murat Can Bölükbaşı, Mehmet Akif Şerifoğlu’nun yerine ise Serkan Güler oyuna girdi. Maçın 75’inci dakikasında ise Sefa Korkmaz’ın yerine Berkay Çakır, Bünyamin Cesur Karataş’ın yerine ise Hasan Demir, 86’ıncı dakikada Sinan Akgöl’ün yerine ise Tamer Arıcı oyuna dahil oldu. Siyah-beyazlılarda, Polat Güren, Selçuk Hakalmaz, Mert Çapar ve Sefa Korkmaz sarı kart gören isimler oldu. Bu galibiyetle 4 maç sonra deplasmanda kazanan Naz-Naz, puanını 51’e yükseltti. Play-Off potasıyla puan farkını 8’e çıkartan siyah-beyazlılar, lider Kütahyaspor ile puan farkını da 7’ye düşürdü.