Efeler ilçesinde yaşayan otizmli Selçuk Korcum’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hayranlığı görenleri şaşırtıyor. Erdoğan’ın haberlerini internet siteleri, televizyon ve gazetelerden takip eden, fotoğraflarını odasına asan ve parti şarkılarını dinleyen Korcum, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmeyi hayal ediyor. AK Parti Efeler Teşkilatı da otizmli gencin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayranlığına kayıtsız kalmadı.

MUTLULUĞU GÖZLERİNE YANSIDI


AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve Yönetim kurulu üyeleriyle ile birlikte otizmli Selçuk’u evinde ziyaret etti. Başkan Elbir, yanında getirdiği Erdoğan portresini Korcum’a hediye etti. Ziyaretten ve kendisine hediye edilen portreden duyduğu mutluluk gözlerine yansıyan Korcum, mutluğunu rabia işareti yaparak gösterdi. AK Partililer, portre ile sevindirdikleri Korcum'a pasta sürprizi de yaptı.

DUALAR İLE AYAKTAYIZ


AK Parti’ye milletin teveccühünün güzel bir tezahürünün otizmli Selcuk Korcum olduğunu belirten Başkan Elbir, “Selçuk Korcum otizmli bir kardeşimiz. Kendisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük hayranı. Bu hayranlığını duyduğumuz için bu duruma kayıtsız kalmak istemedik. Selçuk kardeşimizi ziyaret ettik. Kendisi bu ziyaretimizden dolayı büyük bir mutluluk duydu. Bu karşılıksız sevgiler ve dualar ile ayaktayız ve gençlerimizin geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.