Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off’u hedefleyen Nazilli Belediyespor, son 5 maçta galibiyete hasret kaldı. Bu süreçte Kütahya Belediyespor ve Ağrı 1970 Spor’a 2-1 kaybeden, Halide Edip Adıvar Spor ve Tokatspor ile 1-1, son olarak Çengelköyspor ile 2-2 berabere kalan Naz Naz, topladığı üç puanla şampiyonluk yarışından koparken gözünü play-off’a çevirdi. Tokatspor karşılaşmasının ardından yolların ayrıldığı teknik direktör Hasan Şermet’in yerine göreve gelen Teknik Direktör Mesut Toros, takımın başında çıktığı iki maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Çengelköyspor karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayıp 2-2’lik beraberlikle evine dönen Siyah Beyazlılar, gelecek haftayı bay geçirecek.

DURAN TOPLARA ÖNLEM ALACAĞIZ


Çengelköyspor karşılaşmasını değerlendiren Teknik Direktör Mesut Toros, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi. Son iki maçtır şansızlıkların yakalarını bırakmadığını belirten Toros, “Ağrı 1970 ve Çengelköy maçlarında oyun felsefesi adına iyi mücadele ettik. Ağrı 1970 maçında duran toplardan 2 golü kalemizde görüp kaybetmiştik. Çengelköy maçı öncesi bu konuda oyuncularımızı uyarmıştık. Bu maçta ilk yarı 3-4 pozisyona girdik. Bunlardan bir ikisini gol yapabilirdik. İkinci yarı hızlı hücumlarla 2 gol bulduk. 90+6’ya kadar 7-8 net pozisyona girdik. Ancak korktuğumuz başımıza geldi ve duran toptan gol yedik. Uzaktan atılan şutu da çıkaramayınca maalesef deplasmanda iki puan bıraktık. Skor olarak istediğimizi alamasak da takımızın mücadelesinden memnunum. Özellikle Mehmet Akif, Aytaç, Ufukcan ve Sefa’nın performansı beni çok mutlu etti” dedi.

PLAY-OFF’A KALACAĞIZ


Play-Off için iddialı olduklarını dile getiren Toros, “Bir haftada iki maç oynadık. Kolay değil, önümüzdeki haftayı bay geçireceğiz. Bu süreçte taktik antrenmanlarla eksik yönlerimizi güçlendireceğiz. Play-Off’u garantilemek istiyoruz. Nazilli şehri play-off’u istiyor, arzuluyor. Çok çalışıp, önce play-off’a kalacağız, 2. Lig için de tüm enerjimizle mücadele edeceğiz” diye konuştu. Ağrı 1970 maçı öncesi sakatlanan Oktay ile Çengelköy maçına girdikten sonra sakatlanıp çıkan Hasan’ın eksikliğini hissettiklerinin de altını çizen Toros, oyuncu eksikleri nedeniyle maçlarda yeterli hamle gücüne sahip olamadığını da sözlerine ekledi.