Aydın’ın Efeler ilçesinin Fatih Mahallesi’nde yaşayan Mustafa-Seval Sürücü çiftinin oğlu Eymen Sürücü, örnek bir davranışa imza attı. İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak isteyen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Eymen, okuma kitaplarını Fatih Mahalle Muhtarlığı’na bağışladı. Okuma kitaplarını ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için teslim alan Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, gösterdiği duyarlılıktan dolayı Eymen’e teşekkür etti.

“BU KİTAPLAR BAŞKA ÇOCUKLARIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Muhtarlık olarak ihtiyaç sahibi kişilere destek olmak amacıyla çeşitli projeler başlattıklarını belirten Muhtar Taşçıoğlu, “Minik Eymen, okuma kitaplarını muhtarlığımıza getirerek ihtiyaç sahibi çocukların faydalanması için muhtarlığımızdaki kütüphanemize bağışladı. Eymen’in kitapları, başka çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak. İsrafı önleme açısından da çok önemli. Bu kitap bağışlarıyla ağaçlar da kesilmekten kurtulacak. Kendisine ve ailesine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” dedi.

“OĞLUMUZLA GURUR DUYUYORUZ”

Oğlu Eymen’in örnek bir davranış sergilediğini ifade eden anne Seval Aksu Sürücü, “Kitaplarını bağışlamak istediğini söylediğinde çok mutlu olduk. Birlikte mahalle muhtarımızın yanına giderek kitapları kendisine teslim ettik. Bu kitaplar sayesinde Eymen, ihtiyaç sahibi çocukların eğitim hayatına destek oldu. Oğlumuzla gurur duyuyoruz. Her zaman yanındayız.” diye konuştu. Ayrıca anne Sürücü, örnek projeleriyle takdir toplayan muhtar Taşçıoğlu’na, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.