Nazilli Belediyesi tarafından Regaip Kandili’ne özel olarak hazırlatılan ve Belediye Meydanı’nda bulunan Osmanlı Çeşmesi’nden akıtılan kandil şerbeti, 5 bin kişiye dağıtıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, CHP Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Belediye daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN”


3 ayların insanların birbirine olan hoşgörü ve saygıyı arttırdığını ifade Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Öncelikle tüm İslam aleminin, kıymetli hemşehrilerimin mübarek Regaip Kandili’ni kutluyorum. Birbirimize karşı daha hoşgörülü ve saygılı davranmaya gayret gösterdiğimiz bu ayların, toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Bu müstesna günlerin tüm dünyaya barış, bereket, sağlık ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

ÖZCAN, KANDİLİ KUTLADI


İnsan sağlığının her şeyin üstünde olduğunu dile getiren Başkan Özcan, “Program Covid-19 kuralları gözetilerek hazırlandı. Yaklaşık 1 yıldır içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm dini ve milli günlerimizi elimizden geldiğince kutlamaya, anmaya çalıştık. Bu süreçte insan sağlığını her şeyin üstünde tutarak; maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda büyük bir hassasiyet gösterdik. Kısıtlamaların getirilmesi ya da kaldırılması durumunda çalışmalarımıza herhangi bir esneklik göstermeden devam ettik. Tüm bu süreçte büyük bir sabır ve sağduyu gösteren tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyor bir kez daha Regaip Kandili’ni kutluyorum” dedi.