Didim’de hizmet veren Dr. Hilmi Yıldırım ve eşi Yrd. Doç. Dr. Gülay Yıldırım, Didim Devlet Hastanesine ventilatör cihazı bağışladı. Hayırsever çifte duyarlı davranışlarından dolayı hastane yönetimince teşekkür plaketi verildi. Hastanede yapılan törene İlçe Kaymakamı Halil Avşar, İlçe Sağlık Müdürü Oben Döndü, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri, Hastane Başhekimi Dr. Ethem Bilgiç, hastane yöneticileri ile Yıldırım çifti katıldı.

“O GÜNLERDEKİ HİZMETLERİME SAYIYORUM”

Yrd. Doç. Dr. Gülay Yıldırım’a plaketini ve çiçeğini Kaymakam Avşar verirken, eşi Dr. Hilmi Yıldırım’a plaketi Hastane Başhekimi Dr. Ethem Bilgiç takdim etti. Çiçeği ise İlçe Başkanı Maşallah Subaşı verdi. Hayırsever Hilmi Yıldırım, çiçeği ve plaketi Didim Devlet Hastanesinin yapımında kurulan hastane derneğinin o dönemki yöneticisi olarak aldığını ifade ederek, “Mevcut hastanemizin yapımında dernek kurmuştuk ve yöneticiliğini yapmıştım. Hastane üzerinden birçok emeğimiz oldu ama o günden bu yana hastane yönetimlerinden bir teşekkür plaketi almamıştım. Ben bunu o günlerdeki hizmetlerime sayıyorum. Eşimin plaketini de yaptığımız bağış adına kabul ediyorum” dedi.

İLK TEKLİF YAVUZ’DAN

Yıldırım, kendisine bu konudaki ilk teklifin AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan geldiğini ifade ederek, “Sayın vekilimiz oda anlamında bizden bu konuda bir bağış ve destek istedi. Bizde oda imkanlarımızın buna el vermediğini bildirdik. Ardından konuyu eşimle paylaştığımda kendisinin de onayı ve desteğiyle kendi adımıza bağış yaptık. Umarım Kovid hastalarımıza ve solunum sıkıntısı çeken hastalarımıza bir nebze olsun yardımcı olduysak ne mutlu bize” diye konuştu.

ANKARA’DAN 2 CİHAZ DAHA GELECEK

Hastane Başhekimi Dr. Ethem Bilgiç ise cihazın kullanılmaya başlandığını ifade ederek, “Bu konuda bir cihazımızı da İl Sağlık Müdürlüğünden istedik ve geldi. Şu an bu özellikte iki cihazımız var. Yerli ve milli imkanlarla üretilen bu cihazın fonksiyonu da çok önemli” dedi. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı da iki cihazın hastanede hizmete sunulduğunu belirterek, gelecek süreçte iki cihazın daha Ankara’dan gelerek hastaneye teslim edileceğini aktardı.
İlçe Kaymakamı Halil Avşar, Yıldırım çiftine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, bu tür bağışların diğer hayırseverlere örnek olmasını istedi.