Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi'nin taksi duraklarını ve taksileri aralıklı olarak dezenfekte etmesine rağmen taksici Mustafa Eravcı, kendi imkanlarıyla vatandaşların daha güvenli binmeleri için taksisini il genelinde ilk olarak diğer taksicilere de örnek olacak şekilde tam hijyenik taksiye dönüştürdü.

GÜVENLİ SEYAHAT İMKANI SAĞLADI

Güzelçamlı Mahallesi Garaj Taksi Durağı’nda çalışan taksici Mustafa Eravcı, koronavirusün arttığı şu sıralarda, salgın döneminde özellikle kendisinin ve yolcularının korunması için uygulanan tedbirlerin yanı sıra kendi imkanları ile araç kabini taktırarak taksisini daha güvenli hale getirdiğini söyledi. Eravcı, “Yeterli kişisel koruyucu ekipman araç kabini sayesinde yolcular arasındaki doğrudan teması hem kendim için, hem yolcularımız için azalttım. Bu dönemde özellikle taksi şoförlerinin yolcu ile en çok temas halinde olan insanlar durumunda olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle aracıma özel koruyucu yaptırdım. Hem bir taksici olarak ben, hem de aracıma binen yolcularımız güvenli seyahat etme imkanına sahip" ifadelerini kullandı.

"MÜŞTERİLERİN SAĞLIĞI ÖNEMLİ"

"Pandemi süresince ek temizlik önlemlerimi de sürdürüyorum" diyen Eravcı, şunları kaydetti: "Direksiyonun, emniyet kemerlerinin, klima çıkışlarının, kapı kollarının ve düğmelerinin bagaj düğmesinin, koltuklar, koltuk kılıfları, zemin pas-pasları, bagaj gibi diğer önemli araç parçaları da dezenfekte ediyorum. Dezenfektanım da her zaman aracıma binen misafirlerim için hazır, her yolcu inip bindiğinde de aracımın içini dezenfekte ediyorum. Müşterilerimizin sağlığı bizim için önemli."