Aydın’ı tanımak ve ilçelerin sorunlarını yerinde öğrenmek için ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Vali Hüseyin Aksoy; “ Nazilli Kaymakamımız Sedat Sırrı Arısoy’dan ilçe hakkında bilgiler aldık. Buradan odalarımızı, belediyemizi ve diğer kurumlarımızı ziyaret ettik. Muhtarlarla yapacağımız toplantıda da ilçemizin varsa sorunları, onları dinlemek ve onlara çözüm üretmek adına ilgili kurum müdürlerimizle burada olmaya devam edeceğiz” dedi.

“PANDEMİ MÜCADELESİNE HERKESİN KATKI SUNMASI LAZIM”

Pandemi ile mücadele kapsamında valilik ve kaymakamlık birimlerine girişte HES kodu uygulamasının zorunlu hale getirildiğini söyleyen Vali Aksoy; “Kaymakamlıklarımıza ve valiliklerimize gelen bütün vatandaşlarımızdan HES kodu istiyoruz. Bu konuda HES kodu olmayan vatandaşlarımıza Açık Kapı birimimiz her türlü desteği veriyor. Buradaki temel amacımız, pandemi ile mücadelede herkesin katkı sunması ve bu alanda yapılacak çalışmaları daha iyi bir noktaya taşıyabilmemizdir. Bu anlamda konan kurallara, virüsle mücadele konusunda ortaya konulan çalışmalara herkesin katkı sunması bizim en önemli beklentimizdir. Ben bu çalışmalarımızda bizlere katkı sunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu mücadeleyi ortaya koyduğumuzda pandemi ile mücadelemizi daha iyi bir noktaya taşımış olacağız. Bu anlamda emeği geçen bütün kurumlarımıza, katkı sunan vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, belediyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Vali Aksoy, Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Nazilli Ticaret Borsası, Nazilli Belediyesi, Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Hizmet Binası ve Nazilli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nazilli OSB Müteşebbis Heyeti toplantısı da gerçekleştirilirken, toplantıda Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’nin çalışmaları, sorunları ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra Nazilli Ticaret Odası konferans salonunda mahalle muhtarlarıyla buluşan Vali Hüseyin Aksoy’un muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözümü için çalışma başlattığı öğrenildi.