AK Parti İncirliova İlçe Kadın Kolları, 6'ncı Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Düş Bahçesi Düğün Salonu'nda düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Aydın eski Milletvekili Semiha Öyüş, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Kongrede konuşan İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Emine Kale, 2011 yılından beri başkanlık görevini yürüttüğünü, görev süresi içerisinde yapılan seçimlerden başarıyla çıktıklarını söyledi. Görevini hep layıkıyla yaptığını belirten Kale, çalışma arkadaşlarına ve kendisine destek verenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

KADINLARI PARTİSİNE DAVET ETTİ


Görevini, yaklaşık iki hafta önce Kale’den devralan Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, "Kadınlar birlik olursa dünyayı ele geçirir. Birlik olacağımızı ümit ederek, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Özellikle İncirliova ilçemiz için çalışmaya, gayret etmeye ve hizmet etmeye talibim. Beni bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam. Tüm kadınlarımızı, AK Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum" dedi.

“KADINLAR AK PARTİ’NİN LOKOMOTİFİ”


İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Kale ve ekibinin üzerinde varsa hakkını helal ettiğini söyledi. Parti olarak hedeflerine ulaşmalarında, kadınların çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Celbek, "Kadınlar, AK Parti'nin lokomotifidir. Onlarla her yere gideriz. Sadece erkeklerle giremediğimiz yerler olur. Ama kadının olduğu yer her zaman farklıdır. O yüzden kadın kolları bizim için çok önemli. Allah hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu. Saflarını sıklaştırdıklarını kaydeden İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, fitne ve fesattan uzak durarak, birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ettiklerini söyledi.

TEK LİSTE


Konuşmaların ardından, mevcut İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak’ın liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Yapılan açık oylamada, kullanılan tüm oyları alan Budak, güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU


Budak başkanlığındaki Yönetim Kurulu Semra Selman, Şengül Sekban, Demet Tutaç, Bedriye Küçük, Kerime Turgut, Songül Kaçmaz, Nagehan Erol, Sevgi Yüksel, İlkay Karabulut, Ümmühan Beyiş, Arzu Aydemir, Semra İri, Rahime Üye, Gülşen Horasan, Tuğba Cenger, Songül Çoban, Huriye Özer, Meliha Çiftçioğlu ve Gönül Öztürk’ten oluştu. Öte yandan Emine Kale’ye Kadın Kolları Başkanlığı sürecince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.