Aydın'ın Didim ilçesine bir otel açılışı için gelen BJK Yönetim Kurulu üyesi ve Vodafone Park ile Dernekler sorumlusu Hakan Daltaban, Didim BJK derneğini ziyaret etti. Daltaban’a, BJK Dernekler koordinatörü Emin Biber, Aydın BJK Derneği Başkanı Taşkın Cerit, Söke BJK Derneği Başkanı Ayhan Türk eşlik etti. Didim BJK Dernek Başkanı Servet Toksoy ile dernek üyeleri Daltaban ve beraberindekileri karşıladı. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Didim BJK Derneği Başkanı Toksoy, Daltaban’ı ilçelerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, maddi ve manevi olarak her zaman kulüplerinin yanında olduklarını ifade etti.

“OTELİN 1903 NOLU ODASININ YILLIK GELİRİ KULÜBE BAĞIŞLANDI

BJK Yönetim Kurulu üyesi ve Vodafone Park ile Dernekler sorumlusu Hakan Daltaban ise Didim’de olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek; “Bir otel açılışı için Didim’deyiz. Derneğimizi ziyaret etmek bizleri de mutlu etti. Bu otelin sahipleri kulüp olarak başlattığımız kampanyaya destek oldular. Ayrıca otellerin 1903 nolu odasının bir yıllık gelirini kulübe bağışladı. Ayrıca 200 bin TL’lik bir bağış yaparak kulübümüze destek olacaklar" dedi.
Daltaban, BJK derneklerinin düzenlenen kampanyaya her anlamda destek olduğunu ifade ederek; “Gün dayanışma ve beraberlik günü; Sayın başkanımız öncülüğünde güzel adımlar atıyoruz. Kulübümüzün menfaati için çalışıyoruz. Dayanışmamızı arttırmamız lazım. Omuz omuzu mücadele edeceğiz ve kulübümüze sahip çıkacağız. Bizim için tek gerçek Beşiktaş'ımız” ifadelerini kullandı.