Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Teşkilatı, olağan kongresini gerçekleştirdi. İncirliova'daki Kültür Park'ta düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“ÜZÜNTÜSÜNÜ HALA YAŞIYORUZ”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, "İncirliova İlçe Teşkilatı olarak rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin emrinde, İl Başkanımız Haluk Alıcık'ın önderliğinde Aydın'ın bütün kalelerinin burçlarına sancağımızı dikeceğimizden hiç şüphemiz yoktur. Bunun için de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Küskünümüz, dargınımız, kırgınımız kalmayacak. Teşkilatımızın kapısı tüm dava dostlarımıza açıktır. Birlikte daha güçlüyüz, daha da güçlü olacağız. İncirliova'mızda az bir oy farkı ile seçimi kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşıyoruz. Ama yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilir. Biz kalktık, yürüyoruz. Halkımızı bizimle beraber yürümeye davet ediyoruz" dedi.

“BAŞKANI KENDİNİZE YEDİREBİLİYORSANIZ BUYURUN OTURUN”

İsim vermeden İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti'li Aytekin Kaya'nın Türk milliyetçilerine küfür ettiğini iddia eden İl Başkanı Haluk Alıcık da, "Allah'ın izni ile İncirliova'da yiğit düştüğü yerden kalkacak. Ülkücü hareketin İncirliova'daki fertleri olarak kendinize küfrettirmeye devam ettirmek istiyorsanız, şu sisteme evet. Eğer kendinize küfrettirmek istemiyorsanız, her gün her konuşmasında Türk milliyetçilerine hakaret eden bir belediye başkanını kendinize yedirebiliyorsanız buyurun oturun, oturduğunuz yerden de devam edin. Ama ben inanıyorum efeler diyarı, Yörük şehri İncirliova, üç hilalli bayrağı düştüğü yerden kaldıracaktır" ifadelerini kullandı.

TEK LİSTE

Konuşmaların ardından, mevcut İlçe Başkanı Tanrıkulu liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan geçerli oyların tamamını alan Tanrıkulu, güven tazeledi.


YÖNETİM KURULU

Yaklaşık 10 ay önce atandığı göreve seçilmenin mutluluğunu yaşayan Tanrıkulu başkanlığındaki Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu: "Cennet Recepoğlu, Ali Aktoy, Orhan Urut, Necdet Barlas, İsmail İşlekkol, Adnan Erol, Adem Şişmanoğlu, Mustafa Ertuğrul, Sedat Göktaş, Rafer Menemenlioğlu, Hüseyin Otur, Hüseyin Erkan, Serkan Altay, Mehmet Akkaya, Halil Altın, Nail Akbulut, Gazi Sarışınkaya ve Ercan Özdemir."