Nazilli Belediyespor, Yıldırım Demirören Tesislerinde, geçtiğimiz günlerde her konuda prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Hasan Şermet ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, yöneticiler, Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcıları katıldı.

“HEDEFLERİ OLAN BİR YERDEYİM”

Kendini tanıtarak başladığı konuşmasında Teknik Direktör Hasan Şermet, çok sıkı çalışarak her şeyin üstesinden geleceklerini ifade etti. Şermet, “İstenildiğim yerde olduğum için mutluyum. Hedefleri olan bir yere geldim. Beklenti büyük, hedefleri olan köklü bir kulüpteyim. Çok iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Hazırlık sürecinde sıkıntıları en aza indirerek çalışmaya devam edeceğiz. Bir ayımız var bu süreç yeterli değil, çok sıkı çalışarak üstesinden geleceğiz” dedi.

“MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ”

Daha önce çalıştığı takımlarda böylesi tesisler olmadığını dile getiren Şermet, “Kariyerimde şampiyonluk bulunmuyor. Daha önce Kızılcabölük, Karacabey ve Muğlaspor’da kısıtlı imkanlarda çalıştığım için bu başarıyı yakalayamadık. Nazilli Belediyespor’da daha rahat bir ortam bulup mutlu sona ulaşacağız. Önceki çalıştığım kulüplerde kısıtlı imkanlarla çok sıkıntı yaşadık. Nazili tesisleşme anlamında iyi bir kulüp. Bu konuda Nazilli’de yaşamayacağımı düşünüyorum, elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, “Nazilli'ye yakışan bir hoca. Hep birlikte takımı bir üst lige çıkarmak için çalışacağız. Hocamla beraber gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. İsteğimiz, yerimiz bir üst grup. Çalışmalarımızı hızlandırıp hocamıza tam takır bir kadro bırakacağız. Bu bölgenin insanı, kendisi ve ekibiyle güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Başkan Yelkovan, görüşmelerin sürdüğünü, ihtiyaç olan mevkilere oyuncu alacaklarını belirtti. Yeni sezonda Hasan Şermet’in yardımcılığını Seyfettin Kurumu, kaleci antrenörlüğünü Ali Müslüm Oğraş, analizciliğini ise Ümit Noyin yapacak.