Nazilli Belediyesi Hangar Restoran’da yapılan toplantıya milletvekilleri ile 82 mahalle muhtarının yanı sıra AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve daire müdürleri eşlik etti.
Toplantıda selamlama konuşması yapan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirtti. Salgında normalleşme dönemiyle beraber tekrar sahaya indiklerini dile getirdi. Toplantının ana amacının kaynaşmak ve dertleri, sıkıntıları yerinde öğrenip çözüm yolları bulmak olduğunu ifade etti.

“ANJİYO MERKEZİNİ ÇALIŞIR HALE GETİRECEĞİZ”

Toplantıda Dumlupınar Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, Nazilli’de hastanede anjiyo merkezi olması konusundaki isteğini iletti. Milletvekili Erim’den bu konuda müjdeli cevap geldi. Erim, “Pandemi sürecinden önce anjiyo yapabilecek hatta by-pass yapabilecek bir doktor atandı fakat bu, salgından dolayı ertelendi. En kısa sürede bu birimi çalışır hale getireceğiz” dedi.

“BAŞKAN ÖZCAN’A BEN DE ULAŞAMIYORUM”

Aydoğdu Mahalle Muhtarı Ümit Öncü’nün, “Sorunları iletmek için belediyede müdürler dahil Başkan Kürşat Engin Özcan’a ulaşamıyorum” demesi üzerine Milletvekili Erim, “Başkan Özcan’a ben de ulaşamıyorum. Ben bunu daha önce de söyledim. Belediye başkanına milletvekili de olsam ulaşamıyorum. Başkanım dedim, bana ulaşamazsan, benim yardımcıma not bırak. Mutlaka cevabı gelir dedim. Bizim derdimiz sorunlara çözüm bulalım. Bizim derdimiz kişilerle değil. Kurumlarla işleri çözelim. Vatandaşa ve memlekete faydamız olsun diye uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı. Toplantıda söz alan muhtarlar, mahalleleri ile ilgili sorunları ve taleplerini milletvekillerine iletirken, yazılı olarak da beklentilerini sundular.