ASKF, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Aymira Otel'de düzenlenen genel kurula sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kulüp başkanları ve yönetimleri ile antrenörler katıldı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin'in divan başkanlığı yaptığı genel kurulda konuşma yapan ASKF Başkanı Hasip Arıkan, genel kurulun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kulüplerin daha iyi koşullarda faaliyet göstermeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Arıkan, spora ve sporculara yaptığı hizmetlerden dolayı da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile aralarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da bulunduğu belediye başkanlarına teşekkür etti.

"BENİM İÇİN SİZLER VAZGEÇİLMEZSİNİZ"

Salondakilere seslenen Arıkan, "Bir insan, bir insanı gerçekten seviyorsa ondan asla vazgeçmez. Eğer o kişinin yüz tane hatası olsa bile sevecek bir yanını, mutlaka bulur. Ben sizleri gerçekten çok seviyorum. Sizlerin bendeki yeriniz her zaman ayrıdır. Benim için sizler vazgeçilmezsiniz" ifadelerini kullandı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından, Arıkan liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Kurulan sandıklarda 500 delegeden 116’sı oy kullandı. Kullanılan oylardan 3’ü geçersiz sayılırken, 113 oy alan Arıkan, ikinci dönem için başkanlığa seçildi.

YÖNETİM KURULU

Arıkan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ercan Gündoğdu, Osman Yıldırımkaya, Levent Aydın Karaca, Kadir Mutlu, Kasım Payza, Fuat Evren Gül, Bedri Altıntaş, Ömer Altuntaş, Okan Yalçın, Serdar Küçük, Bekir Kaykı, Kaya Özcan, Ünal Önal ve Ayhan Avşar'dan oluştu.