Kuyucak’ın Yöre Mahallesinde yaşayan ve besicilik yapan Zeynel ve Asiye Ertop çiftine ait inek, dünyada ender görülen beşiz buzağı dünyaya getirdi. Sağlıklı şekilde aynı anda doğan beşiz buzağılar, Ertop ailesini şaşırttı. Beşiz buzağıların bakımında ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailenin yardımına, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk koştu.

BOLLUK VE BEREKET GETİRSİN

Başkan Ertürk, Ertop ailesini ve beşiz buzağıları çiftlikte ziyaret etti. Beşiz buzağıların boynuna nazar boncuğu takan Ertürk, aileye yem ve soğutucu fan hediye etti. Beşizlerin aileye bereket getirmesi dileğinde bulunan Başkan Ertürk, “Beşiz buzağının doğması dünyada ender rastlanan bir durum. Ailemize ve ilçemize inşallah bereket ve bolluk getirsin. Hayırlı olsun” dedi.

HEM ŞAŞIRDIK, HEM SEVİNDİK

Başkan Ertürk’e desteğinden dolayı teşekkür eden Asiye Ertop, “Beşiz buzağılara çok şaşırdık ve sevindik. Hepsi aynı anda doğunca tabi ki yem ve bakım masrafımız artmıştı. Başkanımız Metin Ertürk, bizi ziyaret etti. Buzağıları ziyaret etti. Hem buzağılara, hem annelerine hediyeler getirdiği için teşekkür ediyorum. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.