AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Aydın'da tüm vatandaşların ve belediyelerin hizmetinde, emrinde ve yanlarında olduklarını söyledi. Bakan Kurum, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında güçlü Aydın'ı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi. Aydın'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, programı kapsamında AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partililerle buluşan Bakan Kurum, 2023'e giden yolda güçlü Türkiye için şehirleri güçlü hale getirmeleri gerektiğini söyledi.

AYDIN'A 25,5 MİLYAR TL YATIRIM

Aydın'ın bulunduğu konum, sahip olduğu değerler ve kurulduğu günden beri takındığı tavırlarla Türkiye'nin örnek şehirlerinden bir tanesi olduğuna vurgu yapan Bakan Kurum, "Sadece Aydın'a yapılan yatırım 25,5 milyar TL. Turizm, sanayi, eğitim, kültür, çevre ve şehircilik alanlarında birçok hizmetleri yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

“EMRİNDEYİZ”

Bakan Kurum, sadece proje yapmakla kalmayacaklarını, vatandaşlarla iç içe olup, onlara dokunacak iş ve davranışları da sergileyeceklerini dile getirdi. Bakanlık olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Aydın'da tüm vatandaşların ve belediyelerin hizmetinde, emrinde ve yanlarında olduklarını dile getiren Bakan Kurum, üzerlerine düşen çalışmaları ekibi ile birlikte yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bakan Kurum, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında güçlü Aydın'ı hep birlikte inşa edeceğiz" dedi. Konuşmasını tamamlayan Bakan Kurum'a, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, içerisinde Aydın'ın yöresel ürünlerinin yer aldığı bir sepet hediye etti.