Türkiye genelinde dar gelirli vatandaşlar için konut üretmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı, İncirliova'da 2'si kapıcı dairesi olmak üzere toplam 208 konut, 4 dükkan ve 1 camiden oluşan projesini, hayata geçirmek için ihaleye çıkmıştı. İhaleyi 39 milyon 980 bin TL'ye kazanan yüklenici firma, İstiklal Mahallesi'nde Hazine'ye ait yaklaşık 30 dönüm arazi üzerinde TOKİ projesinin yapımına başlamıştı. Çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren firma, projenin yüzde 80'ini tamamladı. Şimdiye kadar konutların, cami ve dükkanların kaba ve ince işçiliklerini bitiren firma, son olarak altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına yoğunlaştı. Yaklaşık 95 metrekare genişliğinde, 2+1 dairelerin inşa edildiği proje alanında AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte incelemelerde bulundu.

"HAYIRLI OLSUN"


Başkan Celbek, Proje Müdürü Zeki Haspolat'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haspolat'tan işin, 10 Aralık olan sözleşme tarihinden daha önce tamamlanacağını öğrenen Başkan Celbek, belediye bünyesinde nötr huzurunda yapılacak kura çekimi sonucunda da vatandaşların konutlarına kavuşacaklarını dile getirdi. Celbek, "Vatandaşlarımıza konutlarının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İKİNCİ TOKİ PROJESİ


İncirliova halkından, TOKİ konutlarına yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Celbek, "İlçemize yaklaşık 200 konutlu ikinci bir TOKİ projesi kazandırmak için Ankara’da mücadele ediyoruz. Milletvekillerimizle sürekli bağlantı halindeyiz, destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İkinci proje için TOKİ Genel Müdürü, bizzat Aydın’a gelecek. AK Parti İncirliova Teşkilatı olarak biz, hemşehrilerimizin her zaman daha iyi hizmet alması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.